Skocz do zawartości

Unban y4c3k

j4c3k12

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): y4c3k
Godzina, data zdarzenia: 24.04.2025 13.18
Serwer i mapa: dd2
Opis zdarzenia: Co ja tu mogę powiedzieć. wbijam sobie na wasze serwery systematycznie po dłuższych lub krótszych przerwach od csa. co zresztą widać po dacie rejestracji konta. i dzisiaj typ co zapewne ma admina nie dłużej jak miesiąc postanowił mnie nauczyć "pokory" i zbanował mnie na podstawie max kilku minut mojej gry. powód bana "aktywny" typ nawet się nie wysilił by obejrzeć mnie ciut dłużej. dostał z dwie pestki takie że mu majty spadły i pewnie przez to mnie zbanował. gratuluję poziomu. szkoda że w takim kierunku idziecie. 
STEAM_ID / IP: 
STEAM_0:0:33922434
Link do demka: https://www.mediafire.com/file/wdvcqbxazzxje15/4MAPSPoch1.dem/file

PS. jeśli czegoś brakuje/coś zrobiłem źle. pisać śmiało a poprawię.

• Opiekun ONLY DD2 / AIM HS
  • Multi Admin
  • UB Team

Powód mylący bo do żadnego aktywnego nie doszło ale z demka wynika że nie grałeś czysto.

13;37 przeskok na głowę i nie ma szansy na pomyłkę, oglądając twój POV pobiera mi aut twoje pozycje modeli, a cel był obok. Spalone 

15;36 cel z bramy na skrzynke na gale , ty modelowo na niego wypatrujesz, kroki były tylko w bramie, spalone 

Podziękowania dla bambusa za spostrzeżenie. Ban podtrzymany, powód bana zaktualizowany

https://amxxbans.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=257

• Szczery odblokował ten temat
  • Opiekun ONLY DD2 / AIM HS
  • Multi Admin
  • UB Team

ZBANOWANY CIEŃ.png

Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...