Skocz do zawartości

AIM POCHYLNIA DEMO

2-402

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 2-402

Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): 2-402
Godzina, data zdarzenia: Ban utworzony: 10.05.2025 - 20:22:18
Serwer i mapa: Aim HS POCHYLNIA :  [AIM HS] ★   POCHYLNIA ★   1200FPS (fy_pool_day)
Opis zdarzenia: Zobaczyłem że mój ulubiony admin klima pyka na serwerze więc sciszyłem muzyczke i dałem z siebie całe 30% moich możliwości żeby pokazać mu jak sie strzela w tej gierce
STEAM_ID / IP:  SteamID: STEAM_0:0:458723142
Link do demka: 
 megawrzuta.pl/chfbvmb9 

Demo:  megawrzuta.pl/chfbvmb9 

0;50 +/- szybkie naprowadzanie na model za sciana; dalej zla interpetacja modelu, chybione;

00;55 0.29ms reakcji i przeskok na kolejny cel +/-;

0;56 0.09ms reakcji ciagniecie celownika i strzal +;

1;07 0.07ms do oddanego strzalu;1;22 0.15ms;

4;56 problem z celownikiem;

10;08 blad hitboxa z cela obok, 0.23sec przerwania po 0.26sec oddany,0.08sec nad celem,po 0.38 znowu nad,0.36,po 0.05sec oddany nad celem

Z demka chyba tyle, reszta do oceny jako iż jest to gracz steam do wypowiedzi reszta UBteamu 

@ Mumin.  @ *MiyaGu*  @ kameleonn

Moim zdaniem  gracz nie używa aima a co najwyżej triggera, w zwolnionym tempie ruchy celownika nie są tekie agresywne w przypadku aima były by, I raczej aima wyklucza również akcja z 0:45 Jest 2 graczy celownik nie wariuje, ale widać że gracz nie mógł trafić

ODBANOWANY CIEŃ.png

Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...