Sh3ggy Napisano 9 godzin temu #563349 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Twój nick podczas grania (Jeżeli banicja jest na innym nick również go podaj.): Sh3ggy Godzina, data zdarzenia: Nie wiem jakoś godzinę temu Serwer i mapa:Only DD2 GO MOD Opis zdarzenia: Gram sobie na dd2 i nagle wywala mnie z gry bez żadnej komunikacji, po odświeżeniu serwera chciałem wejść ale w konsoli wyskakuje you have banned. Patrzyłem w AMXbans a tam nawet nie ma takiego czegoś że dostałem bana STEAM_ID / IP: VALVE_0:4:1578262129 Link do demka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 godziny temu Multi Admin UB Team #563350 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Musisz poczekać i próbować wchodzić co jakiś czas, prawdopodobnie już będziesz mógł grać. Zostałeś zbanowany wewnętrznym zabezpieczeniem anty floodowym, najpewniej podczas zmiany mapy skoczył ci ping i serwer zakodował pare łączeń z twojego adresu IP. Takiego bana nie można zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 godziny temu Multi Admin UB Team #563351 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi