Skocz do zawartości

Admin мошенника

Bohenek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na serwerze: мошенника
Znajomość AMXX (0/8) :  5
Doświadczenie:  Podczas całej swojej kariery grania w cs'a posiadałem admina na różnych serwerach np. ffa,surf,zombie mod, także doświadczenie posiadam. Dawno nie pełniłem tej funkcji na żadnym serwerze, dlatego na pewno przypomnienie się przyda jednak pełnienie tej roli nie jest mi obce. W counter-strika gram od 13 lat, więc z samą gierką również jestem dobrze obeznany.
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak
Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem:  Oczywiście
SID: STEAM_0:0:209473273
Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198379212274/
Link do profilu na Game Tracker: 
GameTracker.com : Player Page for мошенника (nie wiem dlaczego się to nie aktualizuje, po resecie na samym serwerze można zobaczyć, że już posiadam 5 godzin)
Kontakt:  steam, forum
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać? (kilka zdań o sobie):  Myślę, że jestem dobrym kandydatem na admina, ponieważ posiadam spore doświadczenie w tej roli jak i zarówno innych (pełniłem funkcję UB Team na innej sieci), jestem w stanie rozpoznać kto jest cheaterem, a kto najzwyczajniej dobrym graczem. Oprócz tego w ostatnim czasie nie widzę aktywnych adminów lub jest to mała aktywność, także ktoś aktywny przydałby się na serwerze. Jestem osobą bezkonfliktową, z nikim na serwerze jak i na forum nie posiadam żadnej kosy. Od siebie dodam, że przydałaby się mała roszada z adminami na serwerze, bo niektórych nie było na nim od kilku tygodni/miesięcy a dalej posiadają rangę.

• Opiekun ONLY DD2 / AIM HS
  • Multi Admin
  • UB Team

no i widzisz właściwa osoba sie zjawiła, od dziś wolne miejsce na admina i stanowisko ubteam .

Panel modmenu zaprojektowałem tak aby był prosty i znajdowały się w nim najpotrzebniejsze komendy więc odnajdziesz sie w nim bardzo szybko, po otrzymaniu rangi są poradniki w ukrytym forum