Bohenek Napisano 4 godziny temu #564326 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 godziny temu Nick podejrzanego: AnalDestroyer Serwer: gunxp mod STEAM_ID / IP (komenda "status" lub "amx_ip"): STEAM_1:0:658681659 Link do nagranego dema / HLTV: https://megawrzuta.pl/yzjumnpi Rodzaj wspomagacza: aim Podejrzane momenty (podany czas na demku na którym gracz robi podejrzaną akcje): 2:20 celownik się trzęsie b+ 2:37 po fragu celownik odskakuje nienaturalnie w ziemię b+ 3:07 przeskok na przeciwnika b+ 3:55 celownik się trzęsie podczas strzelania, a po chwili przeskok na przeciwnika w oknie b+ 4:35 po zabiciu jednego przeciwnika przeskok od razu na drugiego b+ 5:03 zabijanie przeciwników, a celownik lata jak nafurany i na koniec aimlock przez palące b+ Myślę, że wystarczy rozpiski, napisałem tylko te akcje gdzie ślepy by zobaczył aima, były też inne mniej istotne, ale pozwoliłem je sobie oszczędzić, bo bez sensu przedłużać, gdzie tak naprawde po minucie widać, że gość lata odpalony Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi