talon Napisano 11 Września #564327 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Co Waszym zdaniem jest bardziej praktyczne – gaz, pellet czy może inne rozwiązanie? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagnates Napisano 10 godzin temu #564350 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Podobne dylematy miałam i wybrałam gaz, bo jest totalnie bezobsługowy. Najlepiej wychodzi się kupując butlę, a nie wynajmując – przy wynajmie masz z góry narzuconą cenę gazu, która jest dużo wyższa od gazu „wolnorynkowego”. Mam sporo znajomych palących peletem i oni zgodnym chórem mówią, że kupują go latem, bo wtedy najtańszy. Ale do tego trzeba mieć miejsce na kilka ton opału – suche i zadaszone. U mnie to przeważyło, bo mam mały dom i niewielką działkę, więc szkoda mi miejsca. Zerknij tutaj: https://www.saunierduval.pl/dla-uzytkownikow/produkty-i-systemy/kotly-gazowe/ – znajdziesz różne rozwiązania gazowe, które mogą być dobrą alternatywą dla pelletu. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi