Bohenek Napisano 15 godzin temu #564351 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Witam wszystkich zgromadzonych. Wchodzę dzisiaj na serwer i zobaczyłem, że gunxp mod przekształcił się na tryb wszyscy na wszystkich, nie widziałem żadnej wzmianki na ten temat na forum i jestem ciekaw jakie jest wasze zdanie. Czy podoba wam się nowa odsłona czy nie. Pozwólcie, że ja zacznę i moim zdaniem zmiana na minus. Już wcześniej chaos pojawiał się na serwerze (spora rozpierducha momentami), a teraz jak chwilę pograłem to jest jeszcze większa. Wolałbym aby system gry wrócił z podziałem na drużyny. Rozgrywka jest przyjemniejsza i więcej się chcę grać. A wy co sądzicie, gra wam się lepiej czy gorzej? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finrod Napisano 14 godzin temu #564352 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Jeśli to nie żart, ani sytuacja przejściowa to jestem wręcz zażenowany, że przede wszystkim odbywa się to bez żadnej zapowiedzi, niedługo po resecie i na dodatek bez jakiegokolwiek uwzględnienia opinii graczy, którzy od dawna zgłaszali szereg innych błędów i problemów, które nigdy nie zostały naprawione. Sam pomysł jest tragiczny - po prostu wszystko jest tam złe i nie działa jak powinno - nie dostajemy żadnej wyraźnej informacji, że coś zmieniło się w rozgrywce (za to nazwa serwera się zmieniła, co wyglądało bardzo podejrzanie), gracze nieustannie przeskakują z jednego teamu do drugiego, respy są za krótkie, liczba botów jest kompletnie rozregulowana, często tuż obok nas respi się masowo mnóstwo przeciwników i to z każdej strony, dodajmy do tego jeszcze boty z aimami, że nie możemy się nawet zrespić (a co dopiero rozejrzeć), gracze bezlitośnie wykorzystują ułomności tego systemu, ilość kamperów wzrosła, wielu czai się z nożami pod respami, poziomy i ilość XP-a jest teraz kompletnie odrealniona i niesprawiedliwa, straciliśmy podgląd we wszystkie zgromadzone statystyki graczy, bo w trakcie gry zmieniły się zasady... Można by wymieniać bardzo długo, ale ogólnie na serwerze panuje totalny chaos i odechciewa się grać. Nie wiem kto to wymyślił, ale to już kompletnie inny serwer i dopóki nie zostanie przywrócony stary system to ja nie będę tu grał. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 14 godzin temu Moderator Discord Premium #564353 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu @ aquax @ VisTeR.' cos ten Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 godzin temu #564354 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Prześlę dalej temat bo ja sam nic o tym nie wiem. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 godzin temu #564355 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Wybaczcie ale mój błąd że nie mw informacji. Chcieliśmy ograniczyć liczbę botów i zoptymalizować serwer bo przy zmianie mapy pojawiały się crashe. Nie sądziłem że technik tak szybko to zrobi zanim was poinformuje. Jest to tylko wgrane testowo. Jeżli będzie się zle gralo to oczywiscie to usuniemy i przywrocimy to co bylo Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi