prostowleb Napisano 3 godziny temu #564519 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nick: prostowleb Wiek: 24 lata Witam, chciałbym złożyć podanie na admina na serwerze CS 1.6 DD2. Na serwerze mam ponad 100 godzin przegranych, gram regularnie i praktycznie cały czas jestem na go mood de_dust2. Znam zasady serwera i staram się ich przestrzegać. Gram fair, bez cheatów i nie wdaję się w konflikty. Chciałbym zostać adminem, ponieważ często gram w godzinach, gdy brakuje administracji, a zdarzają się cheaterzy lub osoby psujące rozgrywkę. Uważam, że mógłbym pomóc w utrzymaniu porządku i dobrej atmosfery na serwerze. Jestem spokojny, ogarnięty i nie nadużywałbym uprawnień admina — reagowałbym zgodnie z regulaminem (upomnienie → kick → ban). Pozdrawiam prostowleb ps. Admini mają wyjebane są bo są po prostu załatwić coś to ciężko im nawet odpisać albo odpowiedzieć trzeba się prosić a nie na tym polega rola admina Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi