p2wspizrodzicam Napisano 2 godziny temu #564559 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 godziny temu Uprzejmie zgłaszam swoją kandydaturę na admina. Motywuję to totalnym nierozgarnięciem części administratorów typu p2w, jakiś tam blabla czy uszkodzony syn mariana, chłopaki totalnie nie ogarniają tematu, gamonie nie potrafią ani grać ani pisać, notorycznie robią błędy ortograficzne, robię z nimi co chcę i który dostanie w łeb to zaraz mnie banuje, połowa nicków na liście zbanowanych to ja, (witam Was przyjaciele to ja Daria Stairs, Dżem ze śwyni, Pilsucki, Woda po parówkach i nie pamiętam jakie tam jeszcze głupoty wpisywałem, ostatnio byłem syn Mariana po gwa*cie i p2w śpi z rodzicami :):):) totalnie sobie ze mną nie radzą, leje na ich bany, odbanowanie zajmuje mi 10 sekund :) moim zdaniem nie nadają się by pełnić funkcje administratorów i w ogóle niepotrzebnie zabierają tlen na tej planecie. Przy okazji chciałem poprzeć kandydatury prostowłeb i hubhamera, fajne chłopaki, świetnie się z nimi gra, nie płaczą jak dostaną w łeb i nie mają kompleksów jak ci wyżej wymienieni. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :) Pozdrawiam i do zobaczenia wieczorem na podeście B lol. Zapomniałem dodać - Pan Stasio biega po planszy w klapkach i skarpetach, zróbcie z tym porządek. Odnośnik do komentarza https://pochylnia.pl/topic/137350-podanie-na-admina/ Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi