*~3-d- Napisano 1 Lutego 2012 #46003 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Mam taka propozycje do H@ ??eby na serwerze wgra?? plugin do rejestracji nick??w. Poniewa?? cziterzy wbijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiRu§ Napisano 1 Lutego 2012 #45924 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 i tak jak dostaniesz bana to na niego ip nie twoje i ci lvl podbije a po drugie przy zakupie klasy dostajesz has??o ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*~3-d- Napisano 1 Lutego 2012 Autor #45878 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 nom teraz kupilem klase to mam haslo ale wczesniej nie mialem ;) a co do bana to on moze nie dostac ale jak ja wbije na serwa i ktos da demo czy cos to i tak bana dostanie ten co jest teraz :D mam XXL wiec juz sie nie przejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiRu§ Napisano 1 Lutego 2012 #45876 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 jak kto?? wrzuca demko na forum wymagane jest od razu ip bo inaczej niema bana ju?? z 3razy tak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 1 Lutego 2012 #45874 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi