kgawlakgawlak Napisano 4 Lutego 2012 #45101 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin LoFF <33. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Gandalf [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.24.152.211' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you http://imageshack.us/gal.php?id=rpWqks_Y3dHs2OzS2tfI1eCUpZOb1pTc58uk P.S loff wkurwiasz mnie. jak nie masz sluchawek albo nie patrzysz w radar i zabije cie pare razy pod rzad to chyba nie umiesz sie pogodzic i odrazu oskarzasz ze mam jakies czity,oczywiscie czasem jest fart albo poprostu taki odruch, nie moja tez wina jak niektorzy wchodza mi pod celownik. skoro nie umiesz myslec i odrazu bana dajesz bez zastanowienia,zreszta juz drugiego i wiesz ze kurwa nie mam nic lub wiekszosc graczy wie to ty dalej, mam nadzieje ze to przeczytasz,bo twoje bany zniechecaja mnie do gry. jak cie bawia bany to idz na inny serwer i banuj prawdziwych cziterow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoFF Napisano 4 Lutego 2012 #45025 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Po to s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 4 Lutego 2012 #44991 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ub /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi