MOZILLA Napisano 4 Lutego 2012 #45067 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nick:MOZILLA IP:109.196.0.3 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:03.02.2012 - 18:27:44 Czas na jaki go dosta??es:Na zawsze Pow??d bana:Czitujesz Nick admina:Meritum ;) Opis sytuacji:Nie wiem jak to sie stalo ale ktos sie podszywa pod moim ip bo ta osoba ktora grala o tej porze miala inny nick (EwElYnA) w zyciu nie gralem na takim nicku. Nie posiadam owych ss bo admin ich nie zrobil i nie moge ich miec poniewaz nie gralem o tej porze. Na innych serwerach tez spotkalem sie z tym przypadkiem ze ta osoba grala i dostalem za free bana na ip Dlaczego jestem niewinny:Mysle ze wyzej opisana sytuacja wyjasnia dlaczego jestem niewinny i prosze o szybkie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio:D. Napisano 4 Lutego 2012 #45037 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 bez komentarza ... /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi