MOZILLA Napisano 5 Lutego 2012 #44688 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Mam nadzieje ze zapoznales sie z moja sprawa i z robisz cos z tym Ps: Chlopaszki wasze podpisy pod postami na moj temat sa smieszne i zenujace jesli macie cos do mnie powiedzcie a nie czaicie sie jak jakies gowniarze czy cwaniaki co sa najmocniejsi a jak przyjdzie co do czego to zadnego nie ma. Odbanujcie mnie to zobaczymy jak kto bedzie gral i sie smial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hp Napisano 5 Lutego 2012 #44686 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 MOZILLA TO JEST TAKA OPCJA Z OPISAMI np. piszesz w opisie [you] obserwuje cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 5 Lutego 2012 #44685 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=10394 ten ban Ci nic nie m??wi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZILLA Napisano 5 Lutego 2012 Autor #44682 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Niestety nic mi nie mowia bo nie sa moje bo owych nie posiadam a pozatym spojrz na ich date jak gralem na waszym serwie po zrobieniu tych ss'wo i ja tem nickiem posluguje sie od miesiaca wiec jest to przypadek mi sie i nigdy nie gralem na COD:CP. Mi sie jedynie rozchodzi o tego bana co dostalem kilka dni temu na ip. Wczesniej tez mialem taka sytuacje ze dostalem bana na ip bo ktos sie podszywal jezeli nie wierzysz wejdz na http://under-frags.eu/ (to nie jest reklama) i zapytaj sie admina mlynka, ktory dam mi UB bo wiedzial ze moze zdarzyc sie taka rzecz rzadko ale jest to mozliwe. Prosze Cie o UB bo jesli bylbym cziterem niezalezaloby mi na tym a bym gral i oszukiwal gdzies indziej. [ Dodano: 2012-02-06, 16:06 ] Dostane to UB??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony??ydek Napisano 7 Lutego 2012 #44109 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ??eby zalogowanego nick si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZILLA Napisano 8 Lutego 2012 Autor #44005 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zydek ty sie rozwijasz z idioty na debila jesli nie wiesz o co kaman to ty splyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi