kufcio Napisano 6 Lutego 2012 #44390 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Gue$$. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: sQbany:** [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.220.225.2' [AMXBans] ======================================= mam prosbe o ub gram na nicku beba i sasiad mefekxD podal mi ip waszego serva , gdy chcia??em na niego wbic wyskoczyl mi ban chociaz nigdy tu nie gralem, ip mam takie jak on ;/;/;/;/ bardzo prosze o ub i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 6 Lutego 2012 #44389 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie mia?? tu bana potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mefekxd Napisano 6 Lutego 2012 #44384 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 tez potwierdzam ??e nie mial tu bana bo to sasiad jak napisal wyzej ;) chociaz sie do niego nie przyznaje jak przez mikro bedzie cos gadal xDDD dajcie mu ub bardzo prosze pozdrawiam mefekxD :bye: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 6 Lutego 2012 #44367 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 "Nie ponosimy odpowiedzialno??ci za takie samo ip u gracza zbanowanego i poszkodowanego!!!" Jak dla mnie brak Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 6 Lutego 2012 #44360 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tak jak wy??ej zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi