kamik Napisano 8 Lutego 2012 #44042 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 51 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Siuj. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Czysty KAT ! ! ! [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '87.205.29.188' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole chce wejsc na serwer awp i wyskakuje takie cos nie wiem o co chodzi zostalem zbanowany nie wiem o ch** bo nie dostalem bana zbanowany nick jakis czysty kat nigdy takiego nie mialem wiec prosze o ogar i ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
}{uL!G4N Napisano 8 Lutego 2012 #44030 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 przejdz do dzia??u Bany/Screenshoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamik Napisano 8 Lutego 2012 Autor #44011 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 odpowie mi ktos ku... dlaczego mam bana kurde admini sprawdzajcie to forum i sie wypowiadac niesluszny ban prosze o ub czy to tskie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 8 Lutego 2012 #44004 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 "Nie ponosimy odpowiedzialno??ci za takie samo ip u gracza zbanowanego i poszkodowanego!!!" Brak ub /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi