dankra1989 Napisano 12 Lutego 2012 #43011 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam, dzis grajac na serwerze zauwazylem ze wiekszosc graczy skarzy sie na chiachi love it ze ma czity, postanowilem nagrac demko i zniepokojem je analizowalem , poniewaz dla mnie jest tu cos podejrzanego. Chodzi o moment 6min 25s kiedy gracz chachi zabija gracza parapapapa, jego celownik nie celuje w glowe tylko obok a i tak gracz trafia, moze mam z??udzenia moze jestem slepy. Jak wyzej napisalem jest to tylko podejrzenie , oddaje do analizy i czekam na wasze oceny. Nick: chachi love it Steam ID: STEAM_0:1:31361285 Demko: http://speedy.sh/HfGMd/chachi.dem Data i godzina : 12 luty 2012 godz. 17:15 Pozdrawiam! edit# do?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwight Napisano 22 Lutego 2012 #40834 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Po obejrzeniu dw??ch demek stwierdzi??em ,??e ma aima .Gracz zbanowany /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi