~Warjat Napisano 22 Lutego 2012 #41074 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Go??ciu ok 400 lvl klasa premium na zmiennym ip. Jako dowody demko: http://w931.wrzuta.pl/plik/8tO6PPRZfsW/wh Dane typka tylko tyle by??o w konsoli # 10 "Cyklon" : STEAM_ID_LAN, 77.254.234.100, zmienny adres IP Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J00hN Napisano 22 Lutego 2012 #41070 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jesli moge sie wtracic ja tu nic nie widze jesli ludzie nie umia przegrywac to trudno jak bedzie admin to niech mi zrobi SSy ja wam to moge udowodnic nie poradze ten serwer sie bardzo zmienil poniewaz wszyscy na nim graja z WHi jeszcze raz mowie nic nie mam prosze admina jak mnie zobaczy to nich mi walnie SSy a nie gadaja ze cos MAM DZIEKUJE ZA WYSLUCHANIE :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ Cyklon xD BK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shooter :** Napisano 22 Lutego 2012 #41068 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 hahhaha Nie b??a??nij si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z-6 Napisano 22 Lutego 2012 #40988 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cyklon jak dziecko si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronter1995 Napisano 15 Marca 2012 #36716 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Jesli moge sie wtracic ja tu nic nie widze jesli ludzie nie umia przegrywac to trudno jak bedzie admin to niech mi zrobi SSy ja wam to moge udowodnic nie poradze ten serwer sie bardzo zmienil poniewaz wszyscy na nim graja z WHi jeszcze raz mowie nic nie mam prosze admina jak mnie zobaczy to nich mi walnie SSy a nie gadaja ze cos MAM DZIEKUJE ZA WYSLUCHANIE :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ Cyklon xD BK Tak jak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dankra1989 Napisano 15 Marca 2012 #36710 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Cyklon jak jestes taki madry to pokaz tego swojego skilla na Eslu. Jesli domagasz sie SS'ow to znaczy ze cos masz, bo zaden inteligenty czlowiek nie prosi o klopoty . Pozdrawiam i zapraszam na ESL'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 18 Marca 2012 #36223 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nie jestem do ko??ca pewny czy co?? tam wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 18 Marca 2012 #36126 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jesli moge sie wtracic ja tu nic nie widze jesli ludzie nie umia przegrywac to trudno jak bedzie admin to niech mi zrobi SSy ja wam to moge udowodnic nie poradze ten serwer sie bardzo zmienil poniewaz wszyscy na nim graja z WHi jeszcze raz mowie nic nie mam prosze admina jak mnie zobaczy to nich mi walnie SSy a nie gadaja ze cos MAM DZIEKUJE ZA WYSLUCHANIE Wtedy mo??e gra??e?? na WH teraz wiesz ??e ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 10 Maja 2012 #16305 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Daj to na normalny hosting... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi