Skocz do zawartości

ub

F-Q-enomen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:F[Q]enomen -

IP: 95.174.59.62

SteamID : STEAM_0:0:42802693

Data i godzina bana : nie wiem

Czas na jaki go dosta??es: na zawsze

Pow??d bana: SS

Nick admina: Ruskie eko

Opis sytuacji: nie znam

Dlaczego jestem niewinny:

nie wiem co jest grane ale mam bana za nic wczoraj normalnie gralem(ok.20) zaden admin mi nie robil ss a dzis pr??buje wbic i ban zeby wstawic ss jeszcze nie z moim nickiem ?? ktos mi powie co jest grane ?? Prosze o szybkie Ub ktos chyba mnie z kims pomylil . gram od 2 tydz gdzies posiadam steam .

lind do wycinka z konsoli : http://www.speedyshare.com/file/MfTRV/2012-02-23-00002.jpg

a to moje steam id : http://www15.speedyshare.com/file/RA8Jj/download/2012-02-23-00003.jpg

• Użytkownik

SAm jestes amotorem pojeb......e !!! co Ty chcesz mi wcisnac ?? nie wiem czy gracze znaja mnie na tyle dobrze zeby potwierdzic ale nigdy nie czitowalem ;)

pozatym sie zastanow nie mg miec takiego samego ip ? kur... dzieciaku

tacy ludzie na serwerowniach mnie wlasnie najbardziej wkorwia,,ja zwykli usherzy a najwiecej do powiedzenia zawsze maja . nie masz tu zadnego glosu wiec zamknij jape i jesli chcesz mnie jeszcze oskarzac to nieradze

• Użytkownik

enomen"]SAm jestes amotorem po***......e !!! co Ty chcesz mi wcisnac ?? nie wiem czy gracze znaja mnie na tyle dobrze zeby potwierdzic ale nigdy nie czitowalem ;)

pozatym sie zastanow nie mg miec takiego samego ip ? kur... dzieciaku

tacy ludzie na serwerowniach mnie wlasnie najbardziej wkorwia,,ja zwykli usherzy a najwiecej do powiedzenia zawsze maja . nie masz tu zadnego glosu wiec zamknij jape i jesli chcesz mnie jeszcze oskarzac to nieradze

1. Radzi??bym Ci zachowa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...