Dadi:) Napisano 25 Lutego 2012 Użytkownik #40121 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin my nie jaramy blantow. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Norbi [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '77.252.50.5' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Nick: Dadi:) IP: 77.252.50.5 SteamID (je??li posiadasz): - Data i godzina bana: nie wiadomo Czas na jaki go dosta??es: zawsze Pow??d bana: ,,czitujesz" * Nick admina: my nie jaramy blantow Opis sytuacji: Witam. Wchodze pewnego dnia na serwer a tu w konsoli ban. Sprawdzam o co chodzi i czytam ,,pow??d czitujesz, nick Norbi" nigdy nie gralem na takim nicku i nie uzywam czit??w (mo??na zapytac o zdanie graczy na serwie lub spojrzec na moje statystyki - przecietne.) Posiadam tzw. radi??wke i dziele ip z wieloma osobami jak wszyscy posiadajacy radiowke. Zalezy mi zeby grac na tym serwie poniewaz gram tutaj z kolegami. Pisa??em ju?? post wczesniej ale zosta?? on odrazu odrzucony. Dlaczego jestem niewinny: Nie gra??em nigdy na czitach, jestem spokojny i kulturalny na serwerze (mozna zapytac graczy) Wiem ze admini nie odpowiadaja za to czy ktos dzieli ip z jakims cziterem ale chyba od tego jest forum, zeby opisac problemy i niekt??re pechowe przypadki. Mam nadzieje ze ten post zostanie pozytywnie rozpatrzony. Pozdrawiam Damian ( Dadi:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuscleKing Napisano 25 Lutego 2012 Użytkownik #40118 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no to sobie pograles tak jak lesio i cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishy Napisano 25 Lutego 2012 Użytkownik #40094 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 czekam na wypowiedz twina, na jego prosbe temat napisany ponownie. jestem za odbanowaniem damiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popek ? Napisano 25 Lutego 2012 Użytkownik #40089 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Nie trzeba czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi