MrNobadY Napisano 27 Lutego 2012 Użytkownik #39624 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin *~3[d]. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: MrNobadY [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '93.181.151.2' [AMXBans] ======================================= jestem niewinny prosze oszybka odp wale hs i oni ze ja mam aima i wh nie zrobiono mi ss-??w i mnie zbanowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*~3-d- Napisano 27 Lutego 2012 Użytkownik #39620 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Demko zrobione samemu tobie mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 1 Marca 2012 #39139 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 brak ub /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi