bartekukf Napisano 27 Lutego 2012 #39440 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiem czy dobry dzial, ale mam problem. Gadalem dzis z KravX o jednym graczu, ktory wieczorkami gra na wh jak nie ma adminow, postanowilem nakrecic demko dzis wieczorkiem. Wbijam pozabijalem troszke, wbijam na specta nagrywam demko, slicznie pieknie celuje przez sciany. Co dalej ? O to chodzi, ze nic, demko mi sie nie zapisalo i niewiem co zrobic, a naprawde to dobija gdy gracz po 22 gra na wh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrAvX Napisano 27 Lutego 2012 #39439 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Tak , Tak ma racje trzeba cos z tym zoribc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ma??y MeKinToSz Napisano 27 Lutego 2012 #39437 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pewnie Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemonq Napisano 27 Lutego 2012 #39426 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 zakladalem dzisiaj temat o podobnej tematyce: http://pochylnia.pl/viewtopic.php?p=57217&highlight=#57217 demka sie zapisuja, ale dopiero za ktoryms razem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kgawlakgawlak Napisano 27 Lutego 2012 #39416 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wiec tak u mnie jest np: jak gram to demo samo sie zapisuje w folderze cstrike pod nazwa Pochylnia4fun, odkad wejde na serwer to demko kreci sie dopoki nie wyjde, tylko ze demko jest tylko tymczasowe, nie robi ci demek na odzielnych plikach, wiec jesli chcesz zrobic demko i zakonczyc to, nagrywaj demko i jak chcesz skonczyc to wyjdz z serwa skopiuj ten plik pochylnia4fun.dem i masz demko juz. nie wiem moze to pomoze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemonq Napisano 27 Lutego 2012 #39415 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 w ten sam sposob sobie radzilem wlasnie tylko, ze tak trzeba szukac w tamtym demku, ktory to jest moment, bo zamiast kilkunastu sekund masz kilka minut demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kgawlakgawlak Napisano 28 Lutego 2012 #39412 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no tak.. ale jak nie chce ci sie miec te kilka minut to konwertujesz plik dem na avi albo jakis tam i ucinasz poprostu niepotrzebne minuty to bedzie przydatne jak robisz duzo demek ale jak jedno to nie wiem czy warte tyle zachodu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekukf Napisano 28 Lutego 2012 Autor #39397 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 dziekuje wszystkim, tylko jeszcze jedno pytanko, da rade wylaczyc krecenie demka tego z serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domI Napisano 28 Lutego 2012 #39390 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Te?? tak ostatnio mia??em, chcia??em nagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi