FreaQ45 Napisano 9 Marca 2011 Użytkownik #80626 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Tak dzisiaj chcialem wbic na serwa i mi wyskakuje you banned serwer Zajrzalem do konsoli a tu: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : dyzek [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 84.38.95.253 ' [AMXBANS] =================================== Mam Nick FreaQ I mam Steam Ktos gra na moim IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 9 Marca 2011 Weteran #80624 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Spr??buj wejsc jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreaQ45 Napisano 10 Marca 2011 Użytkownik Autor #80571 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Caly czas wchodze idalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 13 Marca 2011 Weteran #80471 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Nie ma szans ??ebys nie dosta?? bana i nie mogl wejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi