bartekukf Napisano 9 Marca 2012 #37783 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nick: ukff [sNK] | rlz. IP: 31.41.86.56 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_ID_LAN Data i godzina bana: okolo 15 ale prosze o UB gdyz nie moglem wczesniej wrzucic. Nick admina: Microsoft Screenshoty (musisz wklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 9 Marca 2012 #37779 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 nie wierze, ss`ami przez tyle czasu mo??na zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość propos Napisano 9 Marca 2012 #37778 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nie powinno by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekukf Napisano 9 Marca 2012 Autor #37776 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja pier*ole co sie z tym serwerem porobilo, co to ma byc. Microsoft lepiej gram od Ciebie, spedzam wiele czasu poza domem nie znaczy ze mam wh i robie z ss'ami bog wie co... propos ty sie zerze tu nie udzielaj, a Ty microsoft dobijasz mnie [ Dodano: 2012-03-09, 21:51 ] + 4 godziny to zdecydowanie za malo na wrzucenie ss'y zreszta nie bede nic mowil, jak sie dowartosciujecie wyeliminowaniem lepszego gracza to lajt, H@ powinien to rozwazyc, a nie taki pionek jak propos, czy Microsoft ktory nie ogarnia admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 9 Marca 2012 #37775 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ty nie ogarniasz admina kole??ko, nawet go nie mia??e?? tu nigdy, kup steam no kr??tka pi??ka no to dobrze graj lepiej i co Ci z tego ;) kas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekukf Napisano 9 Marca 2012 Autor #37772 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 pier*lisz Microsoft glupoty:) admin mi ni ch*ja nie potrzebny, steam tym bardziej: * nigdy na info nie gralem:) chyba ze z glowy info + jeb*e mnie to czy czesto jestem obserowany wystarczy mi ze czysty jestem, a Ty masz kompleksy ze Cie karam [ Dodano: 2012-03-09, 22:12 ] wypowie sie jakis inteligentniejszy admin wkoncu? a i Microsoft ze ktos ma ukff w nicku nie znaczy ze jest zkims na skype czy gdzies, bo jakbys zauwazyl od ch*ja osob tu gra z ukf :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 9 Marca 2012 #37766 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 bartekukf, do ciebie mam dwie sprawy 1.Ogranicz wulgarno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi