LooK Napisano 15 Marca 2012 #36714 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nick: FraG MasteR || LooK IP: 94.42.113.179 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_ID_LAN Data i godzina bana: BRAK Czas na jaki go dosta??es: ZAWSZE Pow??d bana: SSY Nick admina: Nie wiem Opis sytuacji: Sytuacja wyglada tak, ze ja jestem na tym serwerze po raz 1. Wchodze na serwer Aim/Fy/Awp i pisze "masz bana, sprawdz w konsoli" wiecie o co chodzi... Ja na serwerze nigdy nie gralem screenow nie mam, nie mam ani jednego, gdyz robilem "deinstalacje cs 1.6" z powodu "Wystapil Blad... Wyslij Raport o bledach..." Dlaczego jestem niewinny: Gdyz na serwerze nie gralem ani nie haxowalem. P.S. Prosze o szybkie UB oraz o wyrozumialosc, gdyz mowie prawde. Przyszedlem na serwer z kolega, on gra a ja mam perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 15 Marca 2012 #36713 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie ma takiego bana w bazie, skopiuj wycinek z konsoli i go tutaj wklej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooK Napisano 16 Marca 2012 Autor #36694 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 14 Couldn't find map maps/aim_mp5_reflex.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina minoboy. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: FraG MasteR || LooK [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '94.42.113.250' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sprawdz swoja konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 16 Marca 2012 #36688 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Data bana: 27.12.2011 // zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi