pepe983 Napisano 16 Marca 2012 Użytkownik #36520 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nick:pepe IP: SteamID: STEAM_0:1:20219863 Data i godzina bana:16.03.2012 - 21:35:48 Czas na jaki go dosta??es:permanentnie Pow??d bana: aktywny ban Nick admina: Kopytkuj piekna gazeloooo Opis sytuacji:Grana byla mapa de_irak. Bylem w druzynie TT i na poczatku zle mi szlo a potem rozgralem sie i zaczelem ich zabijac. Chwile pozniej ide i nagle wyskakuje okienko i ban Dlaczego jestem niewinny:Jestem niewinny poniewaz dlugo gram juz na tych serwach i nie naleze do osob ktore uzywaja cheatow itp. Co to wtedy za gra. Wole sam nauczyc sie grac. A po drugie jakbym mial cos to bym sie nie rejestrowal tutaj itp. I jeszcze admin na ssy nie zrobil Pozdrowienia pepe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 16 Marca 2012 #36517 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dosta??e?? bana za aktywnego.Pomy??ka admina.Admin odni??s?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi