NeQQ92 Napisano 17 Marca 2012 Użytkownik #36400 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nick: Ja mam NeQQ ale bana dostal jakis wariat IP: 89.231.94.1 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: Nie wiem bo nie ja go dostalem Czas na jaki go dosta??es: [AMXBans] Pozostalo ci 4 dni, 8 minut i 11 sekund bana. Pow??d bana: FreeKill Nick admina: nie wiem Opis sytuacji: Wchodze sobie na serwer a tu mi wyskakuje Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Ten koles wariat dostal bana a ja mam takie samo IP i tez mam bana. Prosze o UB Dlaczego jestem niewinny: Bo nie ja dostalem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 17 Marca 2012 #36399 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Zero aktywnych ban??w na ten nick na IP jedynie : wariat ma bana ,lecz nw poczekam na wypowied?? pan??w w zielonym i w czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 18 Marca 2012 Weteran #36220 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nie odpowiadamy za zbierzno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi