LooK Napisano 17 Marca 2012 Użytkownik #36291 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Czemu nie mozecie mi dac tego UB ??? Ja nie odpuszcze, dajcie mi je i nie bedzie problemu. Moja wina ze musialem reinstalke robic??? PRosze was ilez mozna sie prosic. Nie mam ssow bo mialem problemu z FPS i reinstalka byla jedynym ratunkiem. Moge za te UB nie wiem co zrobic. Iles tam reklam. Ale prosze o te UB. IP: 94.42.113.250 P.S. Nie zamykajcie tematu po jednej wypowiedzi. Bo napisze drugi temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 17 Marca 2012 Użytkownik #36273 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Zastosuj si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooK Napisano 17 Marca 2012 Użytkownik Autor #36267 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nick: FraG MasteR || -=D7K=- IP: 94.42.113.250 SteamID (je??li posiadasz): BRAK Data i godzina bana: Podobo 27.12.11 godziny nie znam Czas na jaki go dosta??es: PERMAMENTNIE Pow??d bana: Wstaw foty na www.Cs-Pochylnia.eu Nick admina: Nie wiem Opis sytuacji: Nie pamietam. Dlaczego jestem niewinny: Dlatego ze nie jest to moja wina ze nie mam ssow, gdyz musialem zrobic deinstalacje cs'a. Mialem problem z FPS i to bylo wymagane. Ten serwer jest jedynym w POLSCE rozkreconym serwerem AIM/FY/AWP. Takich serwerow jest malo, a mi trafilo sie ze akurat na tym mam bana. Prosze ADMINISTRACJE o danie mi UB, gdyz chce grac na tym serwerze i pomagac oraz wchodzic na te forum. Z gory dzieki. Wiem ze nie ma ss'ow za to przepraszam ale nie przewidzialem tego. Przepraszam i dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 17 Marca 2012 Użytkownik #36251 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Data bana: 27.12.2011 Automatycznie wyklucza Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi