Nieznajomy Napisano 18 Marca 2012 #36111 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nick: OooOoooooO czy jakostak... IP: ni??ej... SteamID (opcjonalnie): LAN Demko: ni??ej... Data i godzina: ni??ej... Rodzaj wspomagacza: aim + wh. LINK: http://speedy.sh/H4dGd/ooooooooo.zip PS - sorki za reklame, ale robi??em ssy i sie samo w?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alk. Napisano 18 Marca 2012 #36103 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 juz zostal zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 18 Marca 2012 #36097 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 juz zostal zbanowany Niestety nie alk. oOOOOOOOOOOo zosta?? zbanowany ze statami 71/ ile?? . Po chwili wsze?? gracz Piekne dziewczyny [...] i mia?? takie same statystyki. Zbieg okoliczno??ci ? Nie. Reconnect - na tym serwerze jest ustawione, ??e przez jaki?? czas ( w sekundach ) po wyj??ciu serwera statystyki nadal s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piekne sraja Napisano 18 Marca 2012 #36093 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Stary, serwer by?? zapchany 20/21 os??b, zrobi??o si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alk. Napisano 18 Marca 2012 #36090 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Piekne sraja wiem ze troche grasz na tym setrwerze ale bylo to dla mnie abrdzo dziwne zbanowalem tego oOoOo a po chwili wchodzisz ty i te same staty mozeliwe ze to jakis blad serwera albo pluginu nie wiem niech wypowie sie administracja oni robia serwery moze jakies bledy sa z tym zwiazane dostales bana na config dlatego w amxbans go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piekne sraja Napisano 18 Marca 2012 #36088 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To zapewne dzisiaj ju?? nie pozabijam s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzielnicowy Napisano 18 Marca 2012 #36084 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mea zastanawiaj sie czasem co piszesz nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz wchodzac ustawiaja sie statystyki i liczba fragow po reconnecie. Potrafie nie grac kilka dobrych godzin wejde na serwer i jest ten smieszny komunikat ze serwer przypisuje Ci statystyki z ostatniej gry wiec nie jest to kilka sekund. A co do liczby jest ona czasami wieksza niz 30 wiem na swoim przykladzie. Piekne Dziewczyny ... gra tutaj nie od dzis nie potrzebuje czitow/haxow jak zwal tak zwal zeby sobie pograc gdyby chcial to robic to zapewne na swoim nicku zeby statystyki podniesc a nie. Gralismy w pilke niedawno wrocilismy w sumie ja troche wczesniej musial wyjsc. Gralem na ctf niedawno sam tego ziomka jeszcze nie bylo z reszta nie mozliwe tez jest zeby Piekne Dziewczyny... wrocil tak szybko. Neta ma Vectre z tego co ja tylko "przypuszczam" mogl ktos wejsc z jego osiedla niefortunnie akurat na ten serwer i zrobic mu lipe ale to tylko przypuszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 18 Marca 2012 #36081 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mea zastanawiaj sie czasem co piszesz nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz wchodzac ustawiaja sie statystyki i liczba fragow po reconnecie. Potrafie nie grac kilka dobrych godzin wejde na serwer i jest ten smieszny komunikat ze serwer przypisuje Ci statystyki z ostatniej gry wiec nie jest to kilka sekund. A co do liczby jest ona czasami wieksza niz 30 wiem na swoim przykladzie. Piekne Dziewczyny ... gra tutaj nie od dzis nie potrzebuje czitow/haxow jak zwal tak zwal zeby sobie pograc gdyby chcial to robic to zapewne na swoim nicku zeby statystyki podniesc a nie. Gralismy w pilke niedawno wrocilismy w sumie ja troche wczesniej musial wyjsc. Gralem na ctf niedawno sam tego ziomka jeszcze nie bylo z reszta nie mozliwe tez jest zeby Piekne Dziewczyny... wrocil tak szybko. Neta ma Vectre z tego co ja tylko "przypuszczam" mogl ktos wejsc z jego osiedla niefortunnie akurat na ten serwer i zrobic mu lipe ale to tylko przypuszczenie. Rozumiem, kolega zawsze za koleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piekne sraja Napisano 18 Marca 2012 #36077 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Czytaj troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 18 Marca 2012 #36074 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Czytaj troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piekne sraja Napisano 18 Marca 2012 #36073 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No to mamy cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 18 Marca 2012 #36072 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 No to mamy cud Decyzja nale??y do H@ admina ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArCziq Napisano 18 Marca 2012 #36071 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Chlopak wstal rano na kacu pil wczoraj ucieszony ze moze pograc a wy go banujecie. Znam go osobiscie i wiem ze on nie czituje. Sprawdzcie ip tego OoOOOooOooo czy jak mu tam i sprawdzcie ip Pieknych. Piekne ma stale ip zawsze to samo, a tamten kret polaczyl sie napewno z innego. A tak apropo to Mea gdy jest bug to co to ma do tego ze staty sa mniejsze niz 30 jak sie je przejmuje zupelnie nie rozumiem. PIEKNE JEST CZYSTY I CH**! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 18 Marca 2012 #36070 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Chlopak wstal rano na kacu pil wczoraj ucieszony ze moze pograc a wy go banujecie. Znam go osobiscie i wiem ze on nie czituje. Sprawdzcie ip tego OoOOOooOooo czy jak mu tam i sprawdzcie ip Pieknych. Piekne ma stale ip zawsze to samo, a tamten kret polaczyl sie napewno z innego. A tak apropo to Mea gdy jest bug to co to ma do tego ze staty sa mniejsze niz 30 jak sie je przejmuje zupelnie nie rozumiem. PIEKNE JEST CZYSTY I CH**! Ostatnimi s??owami nie przekonasz admina. Po prostu ten bug jest nastawiony na "ustalanie" ma??ych statystyk co niekt??rym graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArCziq Napisano 18 Marca 2012 #36067 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Sorry za tamto ostatnie zdanie, ale na kacu jestem agresywny Nie ma co dluzej dyskutowac sprawdza ip porownaja, okaze sie ze ip Pieknych i OOooOOo sa inne i sprawa sie zakonczy. Piekne dostanie unbana i przestania mi plakac ze nie moze pograc wszyscy beda szczesliwi. Tyle mojego udzialu w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 18 Marca 2012 #36063 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Sorry za tamto ostatnie zdanie, ale na kacu jestem agresywny Nie ma co dluzej dyskutowac sprawdza ip porownaja, okaze sie ze ip Pieknych i OOooOOo sa inne i sprawa sie zakonczy. Piekne dostanie unbana i przestania mi plakac ze nie moze pograc wszyscy beda szczesliwi. Tyle mojego udzialu w tym temacie. A Wy wtedy we??cie IP tego oOOOOOo, znajd??cie go po proxy i skopcie mu ty??ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzielnicowy Napisano 18 Marca 2012 #36027 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Reconnet Mea jest tutaj zj***** i prosze Cie nie mow ze mozna miec staty do max 30 po reconnecie mialem osobiscie przypadek gdzie wbilem na serwer staty 47 do ilus nie pamietam 5 sekund po tym ktos odniosl flage i dziwnym trafem mialem zloto wiem powiesz reconnect tylko ze gralem ostatni raz dzien wczesniej. I bo Ty tak nie masz to nie znaczy ze ktos nie moze miec wiec nie mow ze argument odpada. Wbil bo sie slot zwolnil proste. Rozumiem gdyby jeszcze mial neo czy cos ze zmiennym ip i by chcial jak to napisales sprobowac pograc na wspomagaczu. Dla przyjemnosci sobie wbil na haxie zeby pozniej to wszystko wyjasniac ... tak tak to jest wytlumacznie... n/c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alk. Napisano 18 Marca 2012 #36007 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 mowicie ze czasami tak jest ja nigdy tak nie mialem no chyba ze robilem reconnect to staty zostawaly takie same jak wychodzilem mozliwe ze cos jest nei tak z pluginem i proponuje go usunac szczerze to jest on zbedny administracja musi sie wypowiedziec na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve-O Napisano 23 Kwietnia 2012 #23034 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 oOOOOOOOOo BAN Piekne Dziewczyny Nie Sraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi