BekonIk Napisano 21 Marca 2012 Użytkownik #35310 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nick: BekonIk IP: SteamID (je??li posiadasz): nie posiadam Data i godzina bana: 21.03.12 6:30 Czas na jaki go dosta??es: Na Zawsze Pow??d bana: Wstaw ssy na forum Nick admina: Offline Opis sytuacji: Dostalem bana zebym wstawl ssy na forum,oczywiscie ze bym wstawil ale nie wiem dlaczego sie nie zapisaly na komputerze ssy jak by sie zapisaly to bym wstawil. ;/ Dlaczego jestem niewinny: Nigdy nie gralem na czitach a na procod tym serwie gram juz od dawna i bardzo mi sie serwer podoba i bym nigdy nie gral na nim na czitach jestem tam stalym graczem.Prosze abyscie mi dali jeszcze jedna szanse i mnie odbanowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 21 Marca 2012 #35264 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie ma mo??liwo??ci ,??eby Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 21 Marca 2012 Użytkownik #35262 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 * PAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BekonIk Napisano 21 Marca 2012 Użytkownik Autor #35242 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Szukalem tak jak jest podane valve/cstrike_polnich no i nie ma zadnych ss'ow oblecialem all foldery ;/ Daj ub plx nie mam zadnych ss'ow ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 21 Marca 2012 #35169 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No c???? brak ss??w = brak Ub //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi