Skuller Napisano 22 Marca 2012 Użytkownik #34697 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Gadaj chamie jaki czas [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '94.240.57.155' [AMXBans] ======================================= Ban za czitowanie? Nie rozumiem admina, zero SS-??w a daje permamenta za czity. Prosze o unBana. Juz kilka razy dostawa??em ub. Wiec mam nadzieje ze admin r??wnie?? tym pojdzie po rozum do g??owy... I niech drogi admin Gadaj chamie jaki czas, troszke och??onie, najpierw niech przeanalizuje sytuacje a po??niej sie rozwija i rozdaje bany na prawo i lewo, to ze ktos ma lepsze staty to nie znaczy ze gra na wspomagaczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruskie eko Napisano 22 Marca 2012 Użytkownik #34692 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 co za idiota .o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olciaa1 Napisano 22 Marca 2012 Użytkownik #34690 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dok??adnie mam to samo...Ban za nic oot tak.... przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m`czworeczka Napisano 22 Marca 2012 Użytkownik #34686 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 ja tez dostalem bana za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 22 Marca 2012 #34677 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 UB /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi