kamalakana Napisano 24 Marca 2012 Użytkownik #34233 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam tu PotFUR ;D Mam taki problem : w AMX Bans pisze ze nie jestem zbanowany , ze wysztko jest dobrze . Gdy?? chce wejsc na moj server na moim nicku z premium pisze : Masz bana ! Sprawdz konsole . I do tego miealem jeszcze kupionego slota i pisze Server FULL . Prosze o zrobienie cos z tym w najblizszym czasie . Z Gory Dziekuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headend Napisano 24 Marca 2012 Użytkownik #34226 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wchodzi na serwa na innym nicku, potem wpisujesz has??o do premium i nast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamalakana Napisano 24 Marca 2012 Użytkownik Autor #34224 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a Slot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3rculiaL Napisano 24 Marca 2012 Użytkownik #34221 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Witam tu PotFUR ;D Mam taki problem : w AMX Bans pisze ze nie jestem zbanowany , ze wysztko jest dobrze . Gdy?? chce wejsc na moj server na moim nicku z premium pisze : Masz bana ! Sprawdz konsole . I do tego miealem jeszcze kupionego slota i pisze Server FULL . A Nie Zmieni?? Ci Kto?? Has??a I Nie Podszy?? Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamalakana Napisano 24 Marca 2012 Użytkownik Autor #34209 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 no wlasnie nie moglem sie zalogowac na stare haslo i M3ntos mi zmienil na inne . a co z SLOTEM ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 24 Marca 2012 Weteran #34176 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 www.SKLEP.Pochylnia.pl -> Kontakt. Nast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi