Evil Napisano 28 Marca 2012 Użytkownik #32771 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nick: EvilPlejer IP: 88.156.231.55 SteamID (je??li posiadasz): Nie mam Data i godzina bana: Kolo 12:30 28.03.201222 Czas na jaki go dosta??es: Na zawsze (perm) Pow??d bana: wstaw foty na pochylnia.pl Nick admina: Fasnir Opis sytuacji: No oto z Fasnir'em zrobilismy taka akcje zby zbanowac czitow, Achtunga ktory 8x byl banowany i dalej wchodzil i Dubieca. Zaprosilem ich na GunGame na ktorym ogolem gram sporo i Fasnir mial ich zbanowac, zostali zbanowani, zostal tylko lambda. Gralem z nim, ciagle dostawal hedy, nie moja wina ze wychyla leb czy cos. No i Fasnir dal mi bana za czity, kazdy ma prawo mnie zbanowac, rozumiem to. Dlaczego jestem niewinny: Dlatego, ze nic nie mam Dam 2 ss'y bo 1 mi sie zapisal wczesniej jak udowadnialem ze nic nie mam :P: http://imageshack.us/gal.php?id=rZSskuTs39-n1OPKmg Ps. Mialem cs'a wysylanego przez skypa i nie utworzylo mi tego folderu cstrike, wiec dam ss'a tworzonego przyciskiem print screen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 28 Marca 2012 #32749 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zamknijcie, mia?? nie??wiadomie wh. Kolega mu da?? cs'a z haxami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evil Napisano 28 Marca 2012 Użytkownik Autor #32734 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Przepraszam jesli komus zrobilem przykrosc nieswiadomie grajac z czitami, widocznie do zamkniecia, zegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi