Mea Napisano 29 Marca 2012 #32130 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nick: Cleaner IP: 109.243.48.81:27005 SteamID (opcjonalnie): Demko: http://speedy.sh/PDG4N/Cleaner-aim.rar Data i godzina: 22:43 29 Marca 2012 Rodzaj wspomagacza: AIM :P Wszed??em a serwer - i sprawdza??em sobie gracza P_R_Z_E_MO ( 2 banie dziwne trafi??, ale mniejsza z tym ) - zosta?? zabity przez Cleanera bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 29 Marca 2012 #32125 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 celownika co z tego ? gdzie tu chit?? mam wyobraznie potrafie "mniej wiecej" na wysokosci ocenic strzal i ruchami na boki strzelam ile sie da ze mialem dobra serie to nie znaczy ze mialem cos to po pierwsze po drugie znam chitowanie tylko z tego servu bo w zyciu nie gralem w cs'a online.... nie rozumiem cie kolego boli cie to ze nie jestes pierwszy na liscie? czy jak ? zasluz sobie uczciwie na to... jesli dostane za to bana to bedzie najwieksza glupota jaka mnie w tym roku spotkala pozdrawiam.... :| [ Dodano: 2012-03-30, 00:26 ] do tego proste porownanie broni do auto campy w ktorej celownik potrafi byc zbedny i jesli bedziecie mieli jakies watpliwosci co do mnie pokaze wam jak sie tak strzeala ze scouta bez celownika nagracie sobie drugie demko.... pozdrawia... P.S prosze mi wytlumaczyc jak odpalic te demko poniewaz nie znam sie na tym ja tu tylko strzelam chetnie zobacze co powyzszego gracza tak urzeklo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 30 Marca 2012 Autor #32120 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nic mnie nie boli :P Po prostu pomagam sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 30 Marca 2012 #32057 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 kolo nigdy nie uzylem chita nawet nie wiem jak to dziala i skad to wziasc nigdy nie gralem online w cs'a a ty mi tu wyjezdzasz z jakims aimem bo bez celownika ubilem 3 kolesi strasznie to ciekawe co mowisz na moj temat ale ogar sie i skoncz te pomowienia... tylko nie wiem jeszcze na jakiej podstawie sie okresla tego "aima" jak po tym ze walnelem 3 banki bez celownika to masakra smieszne by to bylo a jesli to jest jakos profesionalnie to mam nadzieje ze wiecej nie bedziesz filtrowal mojej gry... a co do mojego zycia do w dupie byles i gowno widziales wiec odbij wiecej z zycia korzystam i skorzystalem napewno niz ty gdyby nie gracze nawet bym nie wiedzial ze ten serw ma jakies forum w porownaniu z twoja mania przesladowania a jezeli masz jeszcze jakies ciekawe aluzje do mnie to zalatw to po ludzku dodaje moj link do facebooka tam mozesz mi napisac jesli masz odwage... https://www.facebook.com/profile.php?id=100000944182893 zapraszam... [ Dodano: 2012-03-30, 12:52 ] hehe kolo obejrzalem te twoje fascynujace demko masakra jeden szot bez celownika byl a ty tu wyjezdzasz mi z aimem ?? jakim prawem w ogole...jak tak ciezko ci uwierzyc to sie ustawimy sypne ci taka banke i nagrasz sobie demko na pamiatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRoPan Napisano 30 Marca 2012 #32056 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 nie rozumiem cie kolego boli cie to ze nie jestes pierwszy na liscie? czy jak ? zasluz sobie uczciwie na to... Buahaah kole?? grasz na servie nie raz po 10 h dziennie i jarasz sie ze jestes 1 ?? Mea gra moze godzine na servie i prawie " Cie ma" Ty masz 11 tys frag??w w topce on 4 tys . Zejd?? na ziemie i nie jaraj sie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 30 Marca 2012 Autor #32054 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 kolo nigdy nie uzylem chita nawet nie wiem jak to dziala i skad to wziasc nigdy nie gralem online w cs'a a ty mi tu wyjezdzasz z jakims aimem bo bez celownika ubilem 3 kolesi strasznie to ciekawe co mowisz na moj temat ale ogar sie i skoncz te pomowienia... tylko nie wiem jeszcze na jakiej podstawie sie okresla tego "aima" jak po tym ze walnelem 3 banki bez celownika to masakra smieszne by to bylo a jesli to jest jakos profesionalnie to mam nadzieje ze wiecej nie bedziesz filtrowal mojej gry... a co do mojego zycia do w du*** byles i gowno widziales wiec odbij wiecej z zycia korzystam i skorzystalem napewno niz ty gdyby nie gracze nawet bym nie wiedzial ze ten serw ma jakies forum w porownaniu z twoja mania przesladowania a jezeli masz jeszcze jakies ciekawe aluzje do mnie to zalatw to po ludzku dodaje moj link do facebooka tam mozesz mi napisac jesli masz odwage... https://www.facebook.com/profile.php?id=100000944182893 zapraszam... [ Dodano: 2012-03-30, 12:52 ] hehe kolo obejrzalem te twoje fascynujace demko masakra jeden szot bez celownika byl a ty tu wyjezdzasz mi z aimem ?? jakim prawem w ogole...jak tak ciezko ci uwierzyc to sie ustawimy sypne ci taka banke i nagrasz sobie demko na pamiatke... 1.To czy wiesz co to aim i jak dzia??a mnie wgl nie interesuje - admin os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 30 Marca 2012 #32016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 do ProPana...wyjebane mam w ta wasza topke nie moja wina ze takie niskie tu macie progi i sram na to ktory tam jestem ale jesli on mi zaczol pisac ze jestem noo live jak bylem juz pierwszy to jest jednoznaczne z tym ze go to boli... a ty mea pokaz mi tam gdzie okreslilem swoje zycie mianem "gownianego" bo chyba glasy musze sobie sprawic i to ze spedzilem w przeciagu 1.5 miecha tutaj pare ladnych godzin mialo swoj powod i nie powinne cie moje problemy interesowac a w porownaniu z twoim onlinem jest pikusiem "chociaz jestem starszy" jak ty to mowisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 30 Marca 2012 Autor #32014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 do ProPana...wyjebane mam w ta wasza topke nie moja wina ze takie niskie tu macie progi i sram na to ktory tam jestem ale jesli on mi zaczol pisac ze jestem noo live jak bylem juz pierwszy to jest jednoznaczne z tym ze go to boli... a ty mea pokaz mi tam gdzie okreslilem swoje zycie mianem "gownianego" bo chyba glasy musze sobie sprawic i to ze spedzilem w przeciagu 1.5 miecha tutaj pare ladnych godzin mialo swoj powod i nie powinne cie moje problemy interesowac a w porownaniu z twoim onlinem jest pikusiem "chociaz jestem starszy" jak ty to mowisz... Zacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 30 Marca 2012 #32012 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nick: Cleaner IP: 109.243.48.81:27005 SteamID (opcjonalnie): Demko: http://speedy.sh/PDG4N/Cleaner-aim.rar Data i godzina: 22:43 29 Marca 2012 Rodzaj wspomagacza: AIM :P Wszed??em a serwer - i sprawdza??em sobie gracza P_R_Z_E_MO ( 2 banie dziwne trafi??, ale mniejsza z tym ) - zosta?? zabity przez Cleanera bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 30 Marca 2012 Autor #31961 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ??mieszne posika??em sie prawie w gacie Dobry jeste?? kole?? a do tego ??a??osny "Mam go" to mnie zniszczy??o totalnie wypowiedz niedojrza??ego szczyla co ma zaraz sobie z r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 30 Marca 2012 #31956 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A co ty jehowy ??e zachowujesz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD :) Napisano 30 Marca 2012 #31950 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 HA co za kole?? z tego Mea na ministranta si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemonq Napisano 30 Marca 2012 #31936 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gram na: wsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 30 Marca 2012 Autor #31933 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 30 Marca 2012 #31840 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 to sie tyczy do mnie wiec skomentuje twoj wyczerpujacy post... 1. to jest moj brat i staje w mojej obronie bo wie ze jestem czysty... 2. potrafisz tylko obrocic jego wypowiedzi przeciwko jego osobie jest to strasznie wytezajace umysl i dziecinne chlopak mial chociaz swoj wlasny pomysl na post. 3. chcialbys zeby ciebie kiedys jak dorosniesz utrzymywal taki "urzad pracy" jak jego... 4. wyksztalcenia tez mu nie brakuje w porownaniu z twoja nie dorobiona zawodowka ktorej pewnie i tak nie skonczysz... 5. pogadamy jak matce oddasz za prad i mleko ktore jeszcze masz na swoim " wasie typu loniak" a na ta chwile zycie znasz z internetu i od starszych kolegow... 6. jak smiesz w ogole gnoju do niego sie tak odnosic facet jest 10lat starszy od ciebie a ty sie czujesz jak bys z kolega z bloku prowadzil konwersacje jak masz troche kultury o ktorej tyle piszesz to powiniene?? miec troche szacunku do jego osoby. 7. nie przekonales mnie swoja inteligencja raczej przekonales mnie tylko ze masz nie wyparzone usta...gadac duzo gadasz a pokaz mi w ktorym momencie uniosles sie inteligencja? jesli chodzi o to ze nauczyles sie poprawnie pisac...gdzie w tym udziela sie twoja inteligencja bo tylko tyle widze w tej twojej wypowiedzi to te twoje IQ o ktorym tyle sie wypowiadasz w formie szczycacej nie miesci sie w skali tylko pod nia...pozdrawiam a na koniec inteligentne zakonczenie z mojej stronny...koncze to co do niczego nie prowadzi a dokladniej malo interesujaca konwersacje chcialem tylko wyjasnic male pomowienie a teraz jak to sie mowi zegnam ozieble i koncze temat (glubszym sie ustapia) [ Dodano: 2012-03-31, 00:07 ] glupszym** :heart: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.HazeR Napisano 30 Marca 2012 #31837 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zostawmy t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 30 Marca 2012 Autor #31834 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 to sie tyczy do mnie wiec skomentuje twoj wyczerpujacy post... 1. to jest moj brat i staje w mojej obronie bo wie ze jestem czysty... 2. potrafisz tylko obrocic jego wypowiedzi przeciwko jego osobie jest to strasznie wytezajace umysl i dziecinne chlopak mial chociaz swoj wlasny pomysl na post. 3. chcialbys zeby ciebie kiedys jak dorosniesz utrzymywal taki "urzad pracy" jak jego... 4. wyksztalcenia tez mu nie brakuje w porownaniu z twoja nie dorobiona zawodowka ktorej pewnie i tak nie skonczysz... 5. pogadamy jak matce oddasz za prad i mleko ktore jeszcze masz na swoim " wasie typu loniak" a na ta chwile zycie znasz z internetu i od starszych kolegow... 6. jak smiesz w ogole gnoju do niego sie tak odnosic facet jest 10lat starszy od ciebie a ty sie czujesz jak bys z kolega z bloku prowadzil konwersacje jak masz troche kultury o ktorej tyle piszesz to powiniene?? miec troche szacunku do jego osoby. 7. nie przekonales mnie swoja inteligencja raczej przekonales mnie tylko ze masz nie wyparzone usta...gadac duzo gadasz a pokaz mi w ktorym momencie uniosles sie inteligencja? jesli chodzi o to ze nauczyles sie poprawnie pisac...gdzie w tym udziela sie twoja inteligencja bo tylko tyle widze w tej twojej wypowiedzi to te twoje IQ o ktorym tyle sie wypowiadasz w formie szczycacej nie miesci sie w skali tylko pod nia...pozdrawiam a na koniec inteligentne zakonczenie z mojej stronny...koncze to co do niczego nie prowadzi a dokladniej malo interesujaca konwersacje chcialem tylko wyjasnic male pomowienie a teraz jak to sie mowi zegnam ozieble i koncze temat (glubszym sie ustapia) [ Dodano: 2012-03-31, 00:07 ] glupszym** :heart: Du??o nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 31 Marca 2012 #31758 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ??a??osna dyskusja... Powinni??cie wylecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi