BEEF Napisano 2 Kwietnia 2012 Użytkownik #31082 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 NICK: BEEF [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Spartakus [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '77.254.110.24' link do ss'ow: http://speedy.sh/fkdQP/BEEF.rar Godzina : oko??o 12:05 Wiecej adminow takich jak axe i mym ktorzy odrozniaja ogarnietych graczy od cheaterow! ten spartakus to masakraa jakas. Wchodzilem na serwer juz na aktywnym bo szukalem kogos zeby mi pomogl wstawic screeny bo zawsze mam z tym klopot (przegladarke mam niesprawna zawsze mam jakis problem techniczny z tym) w tym tez pisalem o tym do spartakusa na co odpowiedzial ze to moj problem ale mniejsza o to.. Zanim dajesz bana i ssy to po obserwuj troche co? tak na przyszlosc.. tyle. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 2 Kwietnia 2012 Użytkownik #31079 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Komentarz do tego jest niepotrzebny Wstaw ssy i czekaj na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 2 Kwietnia 2012 Weteran #31076 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi