Bity Jan Napisano 2 Kwietnia 2012 Użytkownik #30941 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam mam problem, dostalem bana ale nie bardzo za siebie.. tzn mam stale IP z Vectry i ma go okolo 100 osob w Polsce, z tego co orientowalem sie w sklepie Vectry, no i czasem tak bywa, ze dostaje za kogos bana :P Takze bardzxo prosze o odbanowanie, to naprawde nie bylem ja ;) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Twin. [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin, 54 minut i 1 sekunda bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: (1)hola hola amigo! [AMXBans] Powod: 'Obrazasz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '78.88.63.91' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie b??j ??aby! Napisano 2 Kwietnia 2012 Użytkownik #30931 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie odpowiadamy za takie samo IP, Twoja w tym g??owa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bity Jan Napisano 2 Kwietnia 2012 Użytkownik Autor #30926 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale co mam w tej Vectrze powiedziec, ze w csa gram i jakis gosc przeklinal i bana dostalem?:P Wykaz wyrozumia??o?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 2 Kwietnia 2012 #30839 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Kolego wykup u nich sta??y adres IP.Koszt oko??o 10-20 z??/miesi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 5 Kwietnia 2012 #29886 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ten ban ju?? min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi