DonKichot Napisano 3 Kwietnia 2012 #30703 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzis na serwerze oskarzano mnie o podszywke bo ktos powiedzial ze prawdziwy DonKichot mowi przez mikro a wiec wyjasniam na tym nicku graja 3 osoby ja moj brat ktory troche mniej ogarnia i moj kolega i to wlascie on rozmaiwa przez miko wiec niech nikt wiecej nie mowi ze jestem podszywka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`pr0s Napisano 3 Kwietnia 2012 #30699 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Po Prostu jeste?? zero i koniec Podszywka jeste?? !!! i koniec rozmowy ban na cfg perm za podszywke ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(b)lack Napisano 4 Kwietnia 2012 #30433 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Po Prostu jeste?? zero i koniec Podszywka jeste?? !!! i koniec rozmowy ban na cfg perm za podszywke ! Bez obrazy ale zamknij ryja dzieciaku to ??e nie dosta??e?? adma to nie znaczy ??e basz perdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rytmus Napisano 4 Kwietnia 2012 #30419 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie no jak wszyscy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzik123 Napisano 7 Kwietnia 2012 #28987 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nom `pr0s, Ogarnij si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChopinRapu Napisano 10 Kwietnia 2012 #27404 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 dobra dobra ty te?? (b)lack g??upio "pier**sz" Nie podaje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CwaniaczeK Napisano 10 Kwietnia 2012 #27191 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 hah DonKichot , mo??e znami sie tez podzielisz hase??kiem ?:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor #24882 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jezu ludzie jak chcecie to moge sam grac a gralem w 3 bo mojemu koledze szkoda troche kasy bylo wiec mu zaproponowalem zeby gral ze mnia i sie zgodzil i z bratem a brat to brat. Dzis przed chwila tez mowili ze mam aktywnego i ze jestem na czarnej liscie. Przepraszam ze gralem w 3 jak tak was to boli juz bede gral sam nie po to wydawalem kase na premki zeby tracic je w tak glupi sposob. Wydalem 50 dych na wasz serwer bo mi sie spodobal a wy mnie banujecie za to ze gram w 3 osoby. Jeszcze raz mowie ze juz bede gral sam a jak ktos mi nie wierzy i dalej uwaza ze jestem podszywka to moge wam wstawic moja rozmowe z konsultantem gadalem z nim dzien przed kupieniem pierwszej premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian :) Napisano 17 Kwietnia 2012 #24863 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 napisz do M3ntosa lub sklepu oni zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor #24847 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale mi nie chodzi o zmiane hasla bo kolega powiedzial ze jak tak sie dzieje to juz grac nie bedzie wiec bede tylko ja ale jak ma to pomoc to sie z nim skontaktuje i dajcie mi wreszcie swiety spokuj z tymi banami i podszywkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi