DonKichot Napisano 3 Kwietnia 2012 Użytkownik #30703 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzis na serwerze oskarzano mnie o podszywke bo ktos powiedzial ze prawdziwy DonKichot mowi przez mikro a wiec wyjasniam na tym nicku graja 3 osoby ja moj brat ktory troche mniej ogarnia i moj kolega i to wlascie on rozmaiwa przez miko wiec niech nikt wiecej nie mowi ze jestem podszywka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`pr0s Napisano 3 Kwietnia 2012 Użytkownik #30699 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Po Prostu jeste?? zero i koniec Podszywka jeste?? !!! i koniec rozmowy ban na cfg perm za podszywke ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(b)lack Napisano 4 Kwietnia 2012 Użytkownik #30433 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Po Prostu jeste?? zero i koniec Podszywka jeste?? !!! i koniec rozmowy ban na cfg perm za podszywke ! Bez obrazy ale zamknij ryja dzieciaku to ??e nie dosta??e?? adma to nie znaczy ??e basz perdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rytmus Napisano 4 Kwietnia 2012 Użytkownik #30419 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie no jak wszyscy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzik123 Napisano 7 Kwietnia 2012 Użytkownik #28987 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nom `pr0s, Ogarnij si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChopinRapu Napisano 10 Kwietnia 2012 Użytkownik #27404 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 dobra dobra ty te?? (b)lack g??upio "pier**sz" Nie podaje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CwaniaczeK Napisano 10 Kwietnia 2012 Użytkownik #27191 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 hah DonKichot , mo??e znami sie tez podzielisz hase??kiem ?:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 17 Kwietnia 2012 Użytkownik Autor #24882 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jezu ludzie jak chcecie to moge sam grac a gralem w 3 bo mojemu koledze szkoda troche kasy bylo wiec mu zaproponowalem zeby gral ze mnia i sie zgodzil i z bratem a brat to brat. Dzis przed chwila tez mowili ze mam aktywnego i ze jestem na czarnej liscie. Przepraszam ze gralem w 3 jak tak was to boli juz bede gral sam nie po to wydawalem kase na premki zeby tracic je w tak glupi sposob. Wydalem 50 dych na wasz serwer bo mi sie spodobal a wy mnie banujecie za to ze gram w 3 osoby. Jeszcze raz mowie ze juz bede gral sam a jak ktos mi nie wierzy i dalej uwaza ze jestem podszywka to moge wam wstawic moja rozmowe z konsultantem gadalem z nim dzien przed kupieniem pierwszej premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian :) Napisano 17 Kwietnia 2012 #24863 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 napisz do M3ntosa lub sklepu oni zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 17 Kwietnia 2012 Użytkownik Autor #24847 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale mi nie chodzi o zmiane hasla bo kolega powiedzial ze jak tak sie dzieje to juz grac nie bedzie wiec bede tylko ja ale jak ma to pomoc to sie z nim skontaktuje i dajcie mi wreszcie swiety spokuj z tymi banami i podszywkami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi