CleaneR Napisano 4 Kwietnia 2012 #30217 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 witam ja w sprawie bana na moje konto a mianowicie jest to podszywka kiedy ja jestem orginalny CleaneR bana dostalem od rambo zabija nie moglem sie z nim dogadac jego slowa to jedynie kolejne bany... prosze o pomoc bo to jest troche nie fair jestem uczciwym graczem czym sobie na takie cos zasluzylem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29884 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Jest tylko jedno wyja??nienie tego 2 bana wszed??e?? na aktywnym. A je??li chodzi o pierwszego bana to nie ty gra??e?? tylko kto?? inny o to dow??d: Od: MuLeRiO Do: Rambo Zabija Wys??any: Wczoraj 12:21 Temat: Ban CleaneR (podszywka) Cytuj wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor #29854 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 jest napisane jasno czytaj ze zrozumienie " jest w gda??sku na badaniach wzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29761 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ale same to ??e wszed??e?? na aktywnym na serwer a nie mo??na wiec ub nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor #29754 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 nikt tu nie odpisywal a ban nie mogl byc na dluzej niz 24h za to wiec chcialem z toba to wyjasnic na grze nawet nie gralem tylko na spect siedzialem regulamin regulaminem twoje nie sluszne zachowanie druga strona medalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29739 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Regulamin to jest ??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 5 Kwietnia 2012 #29731 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ten co przestrzega !!! mam bana nie wiem z co przed chwila go dosta??em za damski..... wiec radze ci przemy??le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 5 Kwietnia 2012 #29729 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ten co przestrzega !!! mam bana nie wiem z co przed chwila go dosta??em za damski..... wiec radze ci przemy??le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 5 Kwietnia 2012 #29724 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Nie wiem nie mam zabezpieczonego neta bo mam kilku u??ytkownik??w w domu po za tym dosta??em bana jak gra??em na MuLeRiO tzn wywali??o mnie a ty swojego pupilka nie bron kt??ry jest a twoje skinienie To co tu si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor #29723 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 to rambo jak regulamin swieta rzecz to czemu jeszcze masz admina jak narazie to tylko czytam posty ze non stop za cos przepraszasz sciagnijcie mi tego bana bo to przeginka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29703 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 1.albo jestem ??lepy albo tu nigdzie nie pisze Mulerio: http://tinypic.com/view.php?pic=jrtwkx&s=5 2.Nie obra??aj graczy (na forum)(mulerio) 3.Nie w tym temacie napisa??e??.(Cleaner i mulerio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 6 Kwietnia 2012 #29482 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 nie zauwa??y??em ??ebym w jaki kol wiek spos??b ciebie obrazi?? bana da??e?? na IP nie na m??j nick wiec nie myl mnie z moim bratem a to ??e si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 6 Kwietnia 2012 #29481 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 A czy ja mulerio m??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 6 Kwietnia 2012 #29471 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Je??li nie masz nic do mnie to prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArCziq Napisano 6 Kwietnia 2012 #29466 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Widze ze w kazdym temacie sprawa Mulerio i Cleanera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 6 Kwietnia 2012 #29364 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Podaj ip i Sw??j nick :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mea Napisano 6 Kwietnia 2012 #29351 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 nie zauwa??y??em ??ebym w jaki kol wiek spos??b ciebie obrazi?? bana da??e?? na IP nie na m??j nick wiec nie myl mnie z moim bratem a to ??e si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destiny Napisano 6 Kwietnia 2012 #29344 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Powiem Tyle... Ten temat Cleaner-Rambo ju?? o wiele za d??ugo trwa. A H@ jako?? nie ??pieszy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 6 Kwietnia 2012 #29303 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wiem o tym ale chce zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve-O Napisano 23 Kwietnia 2012 #23055 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ub posz??o wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi