tex Napisano 5 Kwietnia 2012 Użytkownik #29964 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Nick: dsf IP:194.177.29.25 SteamID (je??li posiadasz): mam ale to jest chyba ban na ip Data i godzina bana: dawnnoo Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana:wstaw foty na Pochylnia.pl Nick admina: Shaggy Opis sytuacji: Zrobi?? mi bez powodu ssy chocia?? jestem steamowcem ;d Dlaczego jestem niewinny: Jestem steam i on mi zrobi?? ssy lol2 ;d . ssy : http://speedy.sh/PvyFN/prosba-o-ub.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3rculiaL Napisano 5 Kwietnia 2012 Użytkownik #29924 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Dawnooo... To Ja Mia??em Kota W Butach .... Przecie?? Shaggy Nie Ma Admina A Na Surfie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 5 Kwietnia 2012 #29893 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Na wstawienie ss'??w masz 4 godziny wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi