Skocz do zawartości

to jakies kpiny!

CleaneR

Rekomendowane odpowiedzi

gram od poczatku nie chituje nie podszywam sie a przez tego rambo zabija kory mi dal bana na podszywke skonczylo sie banem na zawsze i co teraz urwa... z tymi wszystkimi godzinami spedzonymi nad tym kontem "uczciwie" gram tylko 1,5 miesiaca nie wiedzialem ze wejscie na banie jest tak tak sie konczy po za tym z regulaminu ban powinien trwac max 24h a tu na tydzien moze nie potrzebnie tak chcialem wyjasnic sprawe ale nie jestem jeszcze taki doswiadczony zeby to wszystko ogarniac...

wnosze ponownie o UB

nigdy nie potzrebowalem takich informacji bo gralem uczciwie co do niekt??rych graczy na serwie az ty admina nie dostales wtedy ban za banem i teraz nie piszesz ze blad popelniles dajac mi bana tylko umywasz sie tym ze wszedlem na aktywnym...za twojego bezsensownego bana ktory nie powinien trwac dluzej niz 24h wiec mialem prawo z jednej strony wejsc...

moglem ale myslalem ze sie z toba na spekt dogadam nie gralem i nie chcialem grac tylko wyjasnic w cztery oczy nie bron sie tym ze lamie regulamin nagielem go delikatnie bez zadnych fatalnych nastepstw ty tez go ciagle lamiesz ja do tego jestem niewinny czy prosba w tej sytuacji o UB jest nie na miejscu?

Nick: CleaneR

IP: 89.229.223.164

SteamID (je??li posiadasz): nie posiadam

Data i godzina bana: 04.04.2012 godz ok 00:00

Czas na jaki go dosta??es: tydzien za podszywke po tym na stale za aktywnego

Pow??d bana: podszywka pozniej aktywny

Nick admina: rambo zabija

Opis sytuacji: gralem na ctf po czym admin napisal na sayu czy jestem odpisalem ze tak pytal wielokrotnie ja wielokrotnie odpowiadalem po jakiejs chwili ban za podszywke...

Dlaczego jestem niewinny:

CleaneR to ja jak mnie wpuscicie wysle wszystkie ss z moimi statami drugi ban jest niby sluszny ale z drugiej strony ban za podszywke nie mogl trwac dluzej niz 24h wiec mialem prawo wejsc z nim to na spect do dlugo to juz trwalo a ja chcialem udowodnic ze nie jestem niczemu winny pozdrawiam i prosze o ub

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...