CleaneR Napisano 5 Kwietnia 2012 #29845 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 gram od poczatku nie chituje nie podszywam sie a przez tego rambo zabija kory mi dal bana na podszywke skonczylo sie banem na zawsze i co teraz urwa... z tymi wszystkimi godzinami spedzonymi nad tym kontem "uczciwie" gram tylko 1,5 miesiaca nie wiedzialem ze wejscie na banie jest tak tak sie konczy po za tym z regulaminu ban powinien trwac max 24h a tu na tydzien moze nie potrzebnie tak chcialem wyjasnic sprawe ale nie jestem jeszcze taki doswiadczony zeby to wszystko ogarniac... wnosze ponownie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29759 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Grasz wystarczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor #29756 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 nigdy nie potzrebowalem takich informacji bo gralem uczciwie co do niekt??rych graczy na serwie az ty admina nie dostales wtedy ban za banem i teraz nie piszesz ze blad popelniles dajac mi bana tylko umywasz sie tym ze wszedlem na aktywnym...za twojego bezsensownego bana ktory nie powinien trwac dluzej niz 24h wiec mialem prawo z jednej strony wejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29736 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Z jednej strony pope??ni??em b?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 5 Kwietnia 2012 #29730 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://tinypic.com/view.php?pic=jrtwkx&s=5 to ma mi znikn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor #29720 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 moglem ale myslalem ze sie z toba na spekt dogadam nie gralem i nie chcialem grac tylko wyjasnic w cztery oczy nie bron sie tym ze lamie regulamin nagielem go delikatnie bez zadnych fatalnych nastepstw ty tez go ciagle lamiesz ja do tego jestem niewinny czy prosba w tej sytuacji o UB jest nie na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 5 Kwietnia 2012 #29719 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 TO CO?? TU JEST NIE TAK TY MO??ESZ POPE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 5 Kwietnia 2012 #29707 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 1.Tam nigdzie nie pisze mulerio. 2.Podaj na jakim nicku Gra??e??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 6 Kwietnia 2012 #29533 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Czekajcie bo ju?? nie rozumiem. Z jednego bana zrobi??y si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 6 Kwietnia 2012 #29484 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Po 1 to jeste??my bra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 6 Kwietnia 2012 #29479 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 1.Jak by?? zauwa??y?? ??e Skargi s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArCziq Napisano 6 Kwietnia 2012 #29468 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cleaner dla mnie czysty, lecz glupio postapil ze nie napisal tego podania. Dajcie mu szanse ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuLeRiO Napisano 6 Kwietnia 2012 #29449 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 1 MalibuAC 2 CleaneR 3 Destiny 4 Reemode 5 MuLeRiO i M??g??bym dopisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rambo Zabija Napisano 6 Kwietnia 2012 #29417 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Arczi damy jednemu szanse to zaraz ca??a gromada si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 6 Kwietnia 2012 #29357 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Podstaw do wzoru tak jak pisa?? RRRR.Bez tego nie masz szans na UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CleaneR Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor #29185 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nick: CleaneR IP: 89.229.223.164 SteamID (je??li posiadasz): nie posiadam Data i godzina bana: 04.04.2012 godz ok 00:00 Czas na jaki go dosta??es: tydzien za podszywke po tym na stale za aktywnego Pow??d bana: podszywka pozniej aktywny Nick admina: rambo zabija Opis sytuacji: gralem na ctf po czym admin napisal na sayu czy jestem odpisalem ze tak pytal wielokrotnie ja wielokrotnie odpowiadalem po jakiejs chwili ban za podszywke... Dlaczego jestem niewinny: CleaneR to ja jak mnie wpuscicie wysle wszystkie ss z moimi statami drugi ban jest niby sluszny ale z drugiej strony ban za podszywke nie mogl trwac dluzej niz 24h wiec mialem prawo wejsc z nim to na spect do dlugo to juz trwalo a ja chcialem udowodnic ze nie jestem niczemu winny pozdrawiam i prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 10 Kwietnia 2012 #27721 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Aktywny to aktywny. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi