Don Kichot Napisano 7 Kwietnia 2012 Użytkownik #29061 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam, niedawno napisal do mnie kolega, prawowity wlasciciel nicku Don Kichot, iz zostal oskarzony o podszywke z powodu braku mikro. Tak wiec pragne oswiadczyc: - konto na forum pod nickiem Don Kichot nalezy do kolegi prawdziwego Don Kichot, poniewaz prawdziwy Don zaproponowal mi, zebym poexpil na jego nicku (i podal mi haslo, gdyz ma klasy premium), a ja dostalem bana na ssy, tak wiec musialem zrobic konto, - ja (kolega prawdziwego Dona), mam mikro, nie mam steama. Prawdziwy Don nie ma mikro, co do steama to nie wiem. - ja tydzien temu dostalem bana za "bugowanie rakiet". Prawdziwy Don o niczym nie wiedzial, prosze wiec go nie banowac. Ja juz nie bede gral (nie ukrywam, iz zniechecil mnie niesluszny ban), tak wiec, zeby nie bylo niejasnosci- ja nie jestem prawdziwym Donem, tylko jego kolega, ktory pomagal mu expic. PS. Na jego koncie moze jeszcze grac jego brat, tak wiec spodziewajcie sie dwoch roznych graczy (mnie nie). To chyba wszystko, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChopinRapu Napisano 7 Kwietnia 2012 Użytkownik #29052 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nikt nie udowodni ??e to twoje konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKichot Napisano 7 Kwietnia 2012 Użytkownik #28994 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Chopin ja ci moge udowodnic ze nie jestem podszywka poniewaz przed kupnem premki pytalem sie o szczegoly zwiazane z ich zakupem i mam ta rozmowe w archiwom na gg PS To ja jestem ten prawdziwy Kichot temat utworzyl moj kolega moze to potwierdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi