Andri Napisano 8 Kwietnia 2012 #28775 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Nie wiem za co dostalem jak wchodze na serwer to pisze takiecos [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Offline. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Suchy [AMXBans] Powod: 'wyjdz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '93.154.226.99' [AMXBans] ======================================= Za co jak Offline zrobil mi SS to zaczolem je wstawiac . (prosze o ub poniewaz pewnie byla to podszywka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 8 Kwietnia 2012 #28770 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wstawi??e?? je ale nikt ci nie da?? ub. Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andri Napisano 8 Kwietnia 2012 Autor #28635 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Ale wiesz dzis sa swieta i wszyscy jezdza do rodziny wiec. Jak ja sam jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CwaniaczeK Napisano 8 Kwietnia 2012 #28633 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 hah :D ale masz aktywnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3rculiaL Napisano 8 Kwietnia 2012 #28630 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Za Darmo Bana Ci Nie Dali ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 8 Kwietnia 2012 #28578 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Brak ub /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi