CleaneR Napisano 8 Kwietnia 2012 #28678 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Nick: CleaneR IP: 89.229.223.164 SteamID (je??li posiadasz): nie posiadam Data i godzina bana: 04.04.2012 godz ok 00:00 Czas na jaki go dosta??es: tydzien za podszywke po tym na stale za aktywnego Pow??d bana: podszywka pozniej aktywny Nick admina: rambo zabija Opis sytuacji: gralem na ctf po czym admin napisal na sayu czy jestem odpisalem ze tak pytal wielokrotnie ja wielokrotnie odpowiadalem po jakiejs chwili ban za podszywke... Dlaczego jestem niewinny: CleaneR to ja jak mnie wpuscicie wysle wszystkie ss z moimi statami drugi ban jest niby sluszny ale z drugiej strony ban za podszywke nie mogl trwac dluzej niz 24h wiec mialem prawo wejsc z nim to na spect do dlugo to juz trwalo a ja chcialem udowodnic ze nie jestem niczemu winny pozdrawiam i prosze o ub poniewa?? jestem niewinnym i uczciwym graczem a takich jest coraz mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 10 Kwietnia 2012 #27724 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Niestety. Nie przemy??la??e?? tego. Mog??e?? nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi