Turican Napisano 30 Marca 2011 #79784 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 '.:ODZIO:.' zostal NA ZAWSZE zbanowany. Przyczyna: 'Nie sluchasz sie' ~> adm fahren. 14:32 de_tuscan moge wiedziec ocb?? ;x jezeli mi powiesz ze mam wyjsc to mam wyjsc bo perma dostane?? ;x mam w dupie co na temat mojego tematu sadzisz ale chce wiedziec by od tak perma nie dostac... http://img830.imageshack.us/i/sygnaturkakw.jpg/'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahren Napisano 30 Marca 2011 #79782 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Podstaw do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turican Napisano 30 Marca 2011 Autor #79761 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nick: cotychcesz IP: nie dostalem bana... ;x 62.141.205.22 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: nie dostalem bana ;x 14:32 de_tuscan Czas na jaki go dosta??es: perm i to nie ja... ;x Pow??d bana: nie sluchasz sie Nick admina: fahren Opis sytuacji: fahren chwalil sie bardzo admem i kazal graczowi sie jego sluchac irytujaca sytuacja, jak by mi powiedzial masz wyjsc to bym mu wygarnol cos... nikt mi nie bd rozkazywal kiedy mam grac a kiedy nie... Dlaczego jestem niewinny: chce wiedziec czy nie dostane perma od tak... ;x Ps. Potrafisz cos innego napisac?? podstaw wzor... to sobie zrob wzor do wszystkiego napie. w temacie dalem wszystko co bylo potrzebne wiec twoje szopki sa irytujace.. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahadi Napisano 30 Marca 2011 #79756 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie ten dzia??!! je??eli chcesz z??o??y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahren Napisano 30 Marca 2011 #79754 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie pisz skargi, je??li nie znasz sytuacji. Poka?? mi jaki?? cytat, gdzie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahadi Napisano 30 Marca 2011 #79752 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Zapraszam do innego dzia??u. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi