FalcoN Napisano 15 Kwietnia 2012 #25468 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam. Dosta??em bana za "wh" - http://pochylnia.pl/viewtopic.php?t=23728. Nie chc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cRaZe Napisano 15 Kwietnia 2012 #25465 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ziomek nie wiem jakiego masz tego cheata, ale w wiekszosci to tak wbijasz w folder z cs 1.6 jak steam to rez tak znajdujesz i szukasz ikony cs z podpisem wolkhack jak masz taka ikone to ja usuwasz i usuwasz plik opengl32. i juz chet nie bedzie aktywny. a jezeli nie masz ikony instalacji wh [ikona z podpisem wolkhack] to sprobuj tlko usunac plik opengl32., spokojnie nic z cs ci sie nie stane a najwyzzej sciagniesz ten plik ;p Jak to nie pomoze to napisz do mnie to jakos to zrobimy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio. Napisano 15 Kwietnia 2012 #25464 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Reinstal Cs'a. Bo jak namiesza?? ci w plikach to w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi