cRaZe Napisano 15 Kwietnia 2012 #25318 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Nie bede sie rozpisywal tylko przejde do konkretu. Mam taka propozycja aby dodac noz z napisem naszej serwerowni na serwery. Taki bajer, dla niektorych nie potrzebny ale ladnie wyglada i reklamuje siec. Ja mogl bym sie podjac zrobienia takiego modelu tylko nie wiem czy wam sie ten pomysl podoba. Wypowiadajcie sie a ja wyskrob ten model i go wrzuce a reszta potoczy sie spontanicznie... Pozdrawiam.cRaZe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Offline Napisano 15 Kwietnia 2012 #25305 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 mi sie podoba,tylko ??eby n???? by?? ??adny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headend Napisano 15 Kwietnia 2012 #25304 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 No pomys?? jest dobry, mo??na te?? na plecach ct i tt nasze logo zamie??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cRaZe Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor #25293 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Headend, da sie zrobic te napisy bez problemu :D a knife bedzie juz nie bawem. Tylko teraz trzeba ludzi zajmujacych sie wgrywanie by to zrobii ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi