Skocz do zawartości

Kulus

Kulus

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:Kulus

IP:'80.51.37.201'

SteamID (je??li posiadasz):

Data i godzina bana:18:35

Czas na jaki go dosta??es: '1 godzina'

Pow??d bana:'bijesz resp'

Nick admina:ArCzi

Opis sytuacji:NORMALNA SIECZKA PRZY ZABRANIU FLAGI

Dlaczego jestem niewinny: taka mapa ze jak ktos zabierze flage to trzeba go oslaniac i lac wszystkich ktorzy wychodza z okolicy respa... pozatym jeszcze troche bylo do respa....

niby ban na godzinke... ale pogral bym sobie akurat teraz...

Tak, ale oni raczej nie stali na respie tylko chowali sie odrazu za skrzynki, Ci ktorzy nie zdarzyli kupowali bronie, swiecily sie im ochronki wlasnie takich osobnikow strzelales, mimo moich ponaglen, pisaniu na y@@ o tym zeby nie bic respa, no niestety trzeba sie opanowac czasem, ludzie zaczynaja rozumiec to ze nie powinno sie bic respa, po Mea jestes druga z kilkudziesieciu osob, ktora sklada na to skarge. Ci ktorzy dostali bana na ta 1h czy 30 minut odczekali ten czas, zastanowili sie, juz respa nie bija, gra na serwerze jest przyjemniejsza. Przykladowo w czasie respa (12sekund) + okolo 15 sekund przed kampieniem 100% mozna sprawdzic sobie facebooka, tudziez gadu gadu w spokoju, nie psujac sobie statystyk i nie denerwujac sie. Takie jest moje zdanie.

• Użytkownik

z tego co widze nie obserowales calej sytuacji... ktorys koles wzial flage... i pobiegl do nas... ja wbieglem w okolice murku przy waszej fladze.... jak zobaczylem ze wybiega kilku kolesi od was to wyskoczylem i zaczalem w nich napier**lac...przeciez nie moglem sie schowac i czekac az mnie ktos zabije... proste... ale bicie w tym miejscu nie powinno byc pod bicie na respie podciagane... trudno.. odczekam te kilkadziesiat minut i zaczne grac...ale uwazam ze ban nie do konca uzasadniony...

To nie o ta sytuacje akurat chodzilo, chodzilo o sytuacje wczesniej, moze 30 sekund? musialem dokonczyc demko ktoregos z cziterow, po jego smierci przelaczylem sie jeszcze na niego, nakrecilem, wrocilem do sytuacji z Toba, jestes spoko gosciem lubie Cie, ale zasady obowiazuja kazdego z nas. Nawet swoim znajomym z real dalbym bana za podobny wyczyn. Nie jest to mile, ale staram sie trzymac porzadek na serwerze, moze cos z tego wyjdzie.

• Użytkownik

tez jestem jak najbradziej na "tak" w sprawie porzadku na serwerze... z tym ze jesli nie chodzilo Ci o ta sytuacje ktora opisalem.. to musiales mnie pomylic z kims innym... z uwagi na fakt ze wczesniej nie doszedlem nawet w poblize respa... a najblizej bylem w sytuacji opisanej przezemnie....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...