odzio2231 Napisano 1 Kwietnia 2011 #79675 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Nick: .:ODZIO:. IP: SteamID (je??li posiadasz): Non Steam Data i godzina bana: 1 Kwietnia 2011 13-14 Czas na jaki go dosta??es: Na Zawsze Pow??d bana: Sprawdz Amx Bans Nick admina: Amx Bans Opis sytuacji: Gram sobie gram nagle dosta??em bana od AMX BANS i pisze sprawdz "amx bans" Dlaczego jestem niewinny: Wyzywa??em sie nawzajem z adminem Fahren. po czym da?? mi bana na tydzie??, gdy mino?? tydzie?? wszed??em na serwa i zosta??em zbanowany przez AMX BANS chodz w zak??adce amx bans nic niema o mnie i w konsoli te?? niepisze dlaczego mam bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahren Napisano 1 Kwietnia 2011 #79667 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dlaczego jestem niewinny: Wyzywa??em sie nawzajem z adminem Fahren. po czym da?? mi bana na tydzie??, gdy mino?? tydzie?? wszed??em na serwa i zosta??em zbanowany przez AMX BANS chodz w zak??adce amx bans nic niema o mnie i w konsoli te?? niepisze dlaczego mam bana Czy my??lisz, ??e my jeste??my idiotami? Link AMXBans- http://pochylnia.pl/amxbans/ban_search.php 30-03-2011 - 14:33 .:ODZIO:. Fahren. Nie sluchasz sie. Na zawsze 30-03-2011 - 14:07 .:ODZIO:. Fahren. Nie odczekales bana. 10080 minut 30-03-2011 - 14:00 .:ODZIO:. Fahren. Obrazasz 600 minut AMXBans m??wi co innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajuN Napisano 1 Kwietnia 2011 #79666 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Z tego co Fahren pisa?? na forum. To wbija??e?? przed uko??czeniem bana na serwer COD Mod. A to grozi banem Permanentnym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turican Napisano 2 Kwietnia 2011 #79628 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 za probe oszustwa napewno nie pograsz... ;x tylko pytanie po co ten spam? ;x close?? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi