Skocz do zawartości

dobra niech wam bedzie ze macie racje

*_Flyf_*

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

ja wiem swoje ze nigdy nie gram na wh jak jakis admin chce to moge zagrac z nim 1 na 1 i zobaczymy czy gram na wh i bende lepszy i zrobi sobie ss i zobaczymy zapytajcie sie wszystkich ze nigdy nie mialem wh a po 2 jestem dyslektykiem wiec sie nie spinaj do mnie ze mam pisac ze slownikiem a ja naprawde niewiem jakim cudem mialem 1 ss a nie 5 pisac posty jak chcecie sprubowac 1 na 1 zapytajcie sie Rushera bo z nim czesto gralem i nie mialem zadnego wh ani aim i mialem staty 60 do 15 jak niewierzycie ale i mam z vektry jest ip stale ten shark gral na wh a nie ja bo pisali i sie przysral do mnie niewiem czemu Fox potwierdzi ze mialem dobre styty i nic nie mialem bo duzo razy zostawalem sam w tt na 3-4 i ich jechalem jak leszczy

[ Dodano: 2012-04-20, 22:56 ]

a po 3 to pokazcie mi demko bo powinien zrobic shark jak widzial ze gram na wh zeby miec jakis dowod bo na 10000% da sie zrobic 1 ss zamiast 5 tylko ten admin jest zjebany i zobaczcie sobie ile skarg jest na niego i tam macie taki sam przypadek jak ze mna i ten sam admin i ogarnijcie sie i go wywalcie bo ma 10 skarg

[ Dodano: 2012-04-20, 22:57 ]

kiedys misiek mi robil ss i co nie mialem wh a jakie dobre staty mialem zobaczcie sobie i popytajcie sie ludzi to zobaczycie sami

• Użytkownik

i co widzicie i tak muglby caly server powiedziec

[ Dodano: 2012-04-21, 08:13 ]

dajcie ostatnia szanse zobaczycie jak gram nawet mozecie wejsc na innym nick i sobie sprawdzac mnie codziennie i zobaczycie ze nie gram na zadnym wh ani aim bo i bez tych wspomagaczym ich leje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...