Suka Napisano 22 Kwietnia 2012 Użytkownik #23559 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Nick: Bonus IP: SteamID STEAM_0:1:34431359 Data i godzina bana: 11:26:58 Czas na jaki go dosta??es: pernamentnie Pow??d bana: Aktywny ban Nick admina: Czolko. Opis sytuacji: kulturalnie gram bez haxow a tu nagle ban Dlaczego jestem niewinny: aktywnego bana nie posiadalem poniewaz na nicku bonus gram od wczoraj poniewaz nick jaki posiadalem "suka" kazano mi zmienic i z tego co wiem to wczoraj nie dostalem bana Bana dostalem dawno dawno temu na nick suka ale ss byly czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 22 Kwietnia 2012 Użytkownik #23554 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ub dla tego pana dlatego i?? zbanowa??em jakiego?? bonusa wczoraj z powodem wstaw ssy na forum, ale tamten nie mial steam a ty masz.. Sory m??j b??ad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 22 Kwietnia 2012 #23515 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ub /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi