Skocz do zawartości

SSy KolobrzeG

KolobrzeG

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

tylko gdybym je jeszcze mial zrobili mi te ssy ale nie zapisalo nie wiem gdzie sa w cstrike ich nie ma a folderu cstrike polish nie mam, nie wiem z kad mam to wziazc ich na kompie nie ma zapisanych ani nic !! na innym serwie mialem to samo !! co ja moge teraz zrobic poradzicie cos ? po prostu troche przyfarcilem na statach i masz od razu ban. zamiast dawac bana cziterom i wgl daja niewinnym ludziom ! poradzicie cos ?

kurwa ja mam windowsa 7 i nawet jakbym mial jakies czity to by nie dzialaly

http://www.cshacked.pl/archive/index.php?t-15402.html

na kazdym linku ci napisza ze na windowasa 7 nie ma czit??w !! kurde zrozumcie ze jestem czysty gram jakis rok w cs i mi wychodzi wczesniej gralem w warrocka mam ma??e do??wiadczenie...

zrobcie cos bo serwer jest spoko i ludzie na nim s

• Użytkownik

nie mam ich zrozum !! nie chodzi mi o to jak sie je wstawia ja ich nie mam na kompie !! nie zapisalo czy cos nie mam steam a w cstrike/valve nie ma ich !! ja gram czysto i powtarzam ze mam windowsa 7 i na niego nawet czit??w nie ma !! wczesniej gralem na innym serwie tez dostalem ssy i musialem sie z nimi po??egna

• Użytkownik

ja nie moge !! te ssy mi sie nie zapisaly nie dlatego ze mam windows 7 !! nie wiem dlaczego !! przeszukalem wszystko !! jak bym mial ssy to bym wrzucil a z tym win 7 chodzi mi ze na niego nie dzialaja czity !!! chyba ze wy wiecie lepiej ...... !!

[ Dodano: 2012-04-23, 20:56 ]

wezcie cos zrobcie no kurde... mozecie mi nawet i kompa zeskanowac .. ja nic nie mam !

wiem ze na slowo trudno uwierzyc no ale bez kitu kurcze nie ma nigdzie tych ssow to co ja moge poradzic ?

potrzebuje pomocy a jak na razie to wasze odpowiedzi sa takie ze nawet dokladnie nie przeczytacie tego co ja napisalem .. no kurde

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...